Prijava

Vaša prijava

Badnjak u Mičevcu – ulicama prošetali Djeda Mrazovi i darivali dječicu i mještane

[]

Posebna blagdanska atmosfera ovih dana zavladala je i u Mičevcu gdje se na Badnjak odvila posebna priča koja je unijela toplinu u srca mještana. Lokalna zajednica je pokrenula inicijativu s ciljem razveseliti najmlađe. Brojni Djeda Mrazovi prošetali su mjestom, noseći sa sobom poklone za svako dijete.

“Puno divnih Mičevčana je odlučilo iznenaditi naše najmanje, a bome i starije”, govori nam naša čitateljica koja je ovim putem izrazila veliko zadovoljstvo ovogodišnjom inicijativom!

Okupljanje je započelo pripremom poklona, a zatim je uslijedio pohod po selu, gdje su Djedice obišli svaku ulicu, donoseći radost i blagdanski ugođaj. Mještani su s oduševljenjem dočekali ovu neobičnu povorku, a djeca su imala priliku fotografirati se s Djedicama, stvarajući tako nezaboravne uspomene. Ovaj događaj je dokaz da je za pravi blagdanski duh potrebno malo – srdačnost, zajedništvo i želja za činjenjem dobra.

Objava Badnjak u Mičevcu – ulicama prošetali Djeda Mrazovi i darivali dječicu i mještane pojavila se prvi puta na V'Gradu.