Prijava

Vaša prijava

Humanost bez granica – “Buvljakuše” za malenog Nou (3) prikupile više od 10 tisuća eura

[]

U gradu koji diše zajedničkim srcem, humanost je ponovno pokazala svoje pravo lice. U nizu humanitarnih akcija, Humanitarna udruga “Buvljakuše” prikupila je impresivan iznos od 10.045,59 eura za malenog Nou Kokanovića iz Kuča, čiji je treći rođendan bio proslavljen prije dva dana. Ovaj velikodušan čin nije samo dokaz solidarnosti, već i simbol nade i podrške malom borcu u njegovim izazovima.

Naše Buvljakuše, koje su od samog početka uz malenog Nou, kao i uz brojnu drugu djecu i obitelji kojima su pomagale, čestitale su dječaku na poseban način:

“Jednom divnom dječaku veliki 3. rođendan. I osim zagrljaja, poljubaca i svih onih lijepih velikih želja mi smo odlučile pokloniti mu još nešto – 10.045,59 eura”, poručile su velikogoričke humanitarne čiji neumoran humanitarni rad ostavlja bez riječi.

Akcija je bila rezultat zajedničkih napora na raznim događanjima kao što su “Goričani humanitarka”, “Buvljak na Tuđmancu”, “Gastro Turopolja”, “Božićne prodaje” i “Sajam O.Š. Kajzerica”. Kroz ove događaje, ne samo da su se prikupljala sredstva za Noi-a, već su se stvarala i nova prijateljstva, lijepa sjećanja i nezaboravna iskustva.

Cilj prikupljanja sredstava bio je pomoći Noi-u da postane samostalan i da se suoči sa životnim izazovima koji ga čekaju. Zahvaljujući velikom srcu zajednice i neumornom radu Buvljakuša, sada postoji snažna nada da će Noi-eva svakodnevna borba biti makar malo olakšana.

Iako je ova akcija završena, Buvljakuše naglašavaju da njihova podrška i posvećenost zajednici ostaje trajna. Zahvaljujući svim učesnicima i donatorima, ovaj događaj je postao još jedna potvrda da ujedinjeni možemo učiniti velike stvari.

Završavajući svoju poruku, Buvljakuše izražavaju zahvalnost svima koji su doprinijeli i obećavaju da će njihova ljubav i podrška uvijek biti dostupna onima kojima je potrebna.

Objava Humanost bez granica – “Buvljakuše” za malenog Nou (3) prikupile više od 10 tisuća eura pojavila se prvi puta na V'Gradu.