Prijava

Vaša prijava

Učenici OŠ Velika Mlaka i PŠ Miševec pripremili prigodnu prodaju povodom Valentinova!

['oš velika mlaka', 'PŠ Mičevec', 'Učenička zadruga Jabuka', 'UZ Jabuka', 'Valentinovo']

Vrijedni učenici i njihove učiteljice OŠ Velika Mlaka i PŠ Mičevec od danas, 12., pa do srijede, 14. veljače upriličit će prigodnu prodaju svojih proizvoda u povodu Valentinova!

Ukrasni i uporabni predmeti izrađeni su u sklopu djelovanja Učeničke zadruge Jabuka i izrađeni su s puno ljubavi i pažnje, a prodaja je namijenjena učenicima, njihovim roditeljima i učiteljima

🙂

– Prodaju će voditi naši učenici i na svakom će proizvodu biti istaknuta cijena, a proizvodi će se moći kupiti tijekom školskih odmora. Ukrasni i uporabni predmeti nastali su na raznim radionicama na kojima su naše učenike UZ “Jabuka” vodili učitelji: Marina Arbanas, Kristina Grbeša, Martina Mijoš Čale, Petra Piljic i Martina Martinković; a u izradi svijeća pripomogla nam je vanjska suradnica Paula Benjak (stvarateljica mirisnih svijeća Muse candles). Svaki proizvod ima svoju priču – prije svega valentinovsku
💓
– a svaki smo od njih nastojali približiti svima vama i rad su učiteljskih i dječjih ruku.
🤲
Nadamo se da će vam se svidjeti i da ćete pronaći nešto za sebe (ili dragu vam osobu) i tako podržati rad naše Zadruge – poručila je voditeljica UZ ‘Jabuka’ Martina Martinković.
Ovo je još jedan divan projekt  i izuzetno vrijedno iskustvo koje osim poticanja kreativnosti doprinosi i učenju o važnosti timskog rada, planiranja, organizacije i odgovornosti. Prigodna prodaja će, sigurni smo, izmamiti osmijeh kako ‘kupcima’ tako i vrijednim zadrugarima koji su ih pripremili s puno ljubavi i pažnje.

Objava Učenici OŠ Velika Mlaka i PŠ Miševec pripremili prigodnu prodaju povodom Valentinova! pojavila se prvi puta na V'Gradu.