Prijava

Vaša prijava

GČ Braće Radić dobiva najmodernije Street workout vježbalište!

['gč braće radić', 'krešimir ačkar', 'street workout']

Na inicijativu građana, a podrškom Grada, u Gradskoj četvrti Braće Radić u tijeku je izgradnja Street Workout vježbališta.

Radovi vježbališta uključuju iskop, navoz materijala, postavu rubnjaka i izradu temelja za sprave, postavu antitraumatske podloge, sprave za vježbanje; centralna kombinirana sprava, trovisinsko vratil i malo, klupe s ručkama te kose klupe.

Vrijednost radova iznosi 43.700,63 eura s PDV-om, a izvodi ih naš VG Komunalac.

Kako je gradonačelnik Krešimir Ačkar najavio, prvi vježbači mogli bi na spravama vježbati već oko polovice ožujka!

– Ovime nastavljamo s povećanjem sportskog sadržaja u četvrti. Bit će ovo najmodernije vježbalište na otvorenom i najljepše u županiji! Prema predviđanjima, radovi bi trebali do polovice ožujka biti dovršeni. Ovo je još jedan poticaj mladima da se lakše i s veseljem odlučuju baviti sportom, poručio je gradonačelnik.

– Ove sprave bit će jedne od najmodernijih u Hrvatskoj, uskoro dolaze i staze, prošao je projekt slavine za vodu za djecu koji ćemo također ugraditi, nedavno je obnovljena rasvjeta, moderna led rasvjeta se pali u 18 sati, gasi se u 22 sata, stolni tenis je redovito pun, čeka nas još sadnja i baš se veselimo kako vježbanju tako i druženjima! Hvala gradonačelniku jer bez podrške Grada ovo ne bi bilo moguće realizirati, rekao je predsjednik GČ Braća Radić Josip Kolić.

Objava GČ Braće Radić dobiva najmodernije Street workout vježbalište! pojavila se prvi puta na V'Gradu.