Prijava

Vaša prijava

Uređuje se Društveni dom u Vukovini

['društveni dom', 'društveni dom Vukovina', 'krešimir ačkar', 'Mario Karapandžić', 'Vukovina', 'Vukovina društveni dom']

U Društvenom domu u Vukovini radi se ‘punom parom’! Na dotrajaloj zgradi u tijeku su građevinski radovi vrijedni gotovo 40 tisuća eura.

Ova obnova najviše veseli vatrogasce i umirovljenike koji ovdje održavaju sastanke i skupštine, također djeluje Udruga ‘Vukovina u srcu’ koja u ovom prostoru organizira sajmove i priredbe, a najsretniji su najmlađi mještani – predškolci koji ovdje svakodnevno treniraju.

– Radovi uključuju od demontaže drvene lamperije do rekonstrukcije instalacija, izrade stropa i obloge zidova, sve do postavljanja moderne LED rasvjete, uređuje se ulaz u dom i kuhinja. Novi prostori sve nas vesele, a posebice naše udruge koje se redovito koriste ovim prostorom, pojašnjava predsjednik Mjesnog odbora Mario Karapandžić.

Radovi su vrijedni 37.364,19 eura s PDV-om, a za cilj imaju osigurati kvalitetnije i učinkovitije korištenje ovog prostora.

– Zahvaljujem se Mjesnom odboru i svim udrugama koje su strpljivo čekale uređenje ovog doma, radovi su pri samome kraju. Uređenjem ovog prostora mještani će moći nastaviti održavati skupštine, priredbe, programe i okupljanja svojih udruga. U kontaktu smo s Mjesnim odborom i ako se ukaže još kakva potreba za dodatnim sadržajem potrudit ćemo se to realizirati, poručio je prilikom obilaska radova gradonačelnik Krešimir Ačkar te dodao kako je preostalo još svega nekoliko domova na goričkom području koje je, na inicijativu građana, potrebno urediti.

 

 

Objava Uređuje se Društveni dom u Vukovini pojavila se prvi puta na V'Gradu.