Prijava

Vaša prijava

Poznajete nekoga tko je dao izniman doprinos tehničkoj kulturi? Nominirajte ga za nagradu!

['Izvršni odbor Zajednice tehničke kulture Zagrebačke županije', 'nagrada tehničke kulture rudolf perešin', 'natječaj zagrebačka županija', 'rudolf perešin']

Izvršni odbor Zajednice tehničke kulture Zagrebačke županije raspisao je natječaj za dodjelu županijske Nagrade tehničke kulture „Rudolf Perešin“ za 2023. godinu. Natječaj je otvoren do 31. ožujka 2024. godine.

Nagrada tehničke kulture „Rudolf Perešin“ dodjeljuje se za iznimna postignuća ostvarena dragovoljnim ili profesionalnim stvaralačkim, pedagoškim, stručnim, znanstvenim, publicističkim, promidžbenim i organizacijskim sudjelovanjem i radom u tehničkoj kulturi te za prinos u postizanju ciljeva i razvitku vlastite djelatnosti i tehničke kulture. Spomenuta nagrada dodjeljuje se u dvije kategorije, i to kao: nagrada za životno djelo i godišnja nagrada.

Iz Zajednice tehničke kulture Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da prijedloge za Nagradu dostave najkasnije do 31. ožujka 2024. godine na adresu: Zajednica tehničke kulture Zagrebačke županije za Nagradu Fudolf Perešin, Ljudevita Gaja 48, pp.14, 10430 Samobor.

Tekst natječaja, pravilnik i sve potrebne obrasce možete preuzeti ovdje.

Objava Poznajete nekoga tko je dao izniman doprinos tehničkoj kulturi? Nominirajte ga za nagradu! pojavila se prvi puta na V'Gradu.