Prijava

Vaša prijava

BUŠEVEC – Malo mjesto velikih ljudi

['buševec', 'čišćenje', 'Društvo žena Buševec', 'radovi']

Mještani Buševca, mjesta poznatog po zajedništvu i aktivizmu, ponovno su pokazali kako malim koracima možemo činiti velike promjene za ljepši život svojoj zajednici.

Sunčan dan vrijedne članice Društva žena Buševec odlučile su iskoristiti za uljepšavanje dvorišta crkve Sv. Ivana Krstitelja.

Kako veći dugo pratimo rad ovog veselog Društva, znamo da sve što rade, rade otvorenog srca i iz ljubavi prema svojoj zajednici, pa se čini da za vrijedne ženice riječi ‘nemrem’ i ‘ne da mi se’ ne postoje.

Foto: Društvo žena Buševec
Foto: Društvo žena Buševec

Za one koji ih još ne poznaju, Društvo žena Buševec ističe se svojim humanitarnim radom, kulturnim i društvenim aktivnostima koje doprinose zajednici Velike Gorice i okolice već preko 25 godina.

Njihova neumorna predanost pomaganju drugima, organizaciji kulturnih događaja i promicanju zajedništva čini ih nezamjenjivim dijelom društvenog života Velike Gorice i okolice. Njihove aktivnosti i projekti pružaju primjer kako malim koracima možemo stvarati velike promjene u životima pojedinaca i zajednice kao cjeline.

Foto: Društvo žena Buševec

Objava BUŠEVEC – Malo mjesto velikih ljudi pojavila se prvi puta na V'Gradu.