Prijava

Vaša prijava

Mladić i djevojka krali aute vozilom vučne službe pa prodavali reciklažnom poduzeću

['puz', 'VOZILO ZA VUČU', 'VUČNA SLUŽBA']

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom i 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje čak sedam kaznenih djela krađe te jedne krađe u pokušaju.

Naime, sumnja se kako je lopovski par od 7. siječnja do 23. veljače ove godine, u pet navrata i to po danu, na području Maksimira i Novog Zagreba, po prethodnom zajedničkom dogovoru s ciljem otuđenja automobila, dolazio na javna parkirališta vozilom za vuču. Na vozilo su potom u više navrata utovarili automobile marki Honda, BMW, Mitsubishi, Audi i Škoda koje su zatim skladištili na zasada neutvrđenoj adresi te ih kasnije prodavali trgovačkom poduzeću koje se bavi reciklažom na području Jankomira.

Ipak, u novom ‘poduzetničkom pothvatu’ zaustavili su ih policijski službenici i to prilikom pokušaja krađe BMW-a parkiranog na parkiralištu u Balokovićevoj ulici. Djevojka i mladić uhićeni su te prepraćeni u policijsku postaju.

Materijalna šteta pričinjena ovim djelima iznosi oko 12.700 eura.

Foto: PUZ

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku dok su kaznene prijave dostavljene Općinskom kaznenom odvjetništvu u Zagrebu.

Objava Mladić i djevojka krali aute vozilom vučne službe pa prodavali reciklažnom poduzeću pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Nastavlja se suradnja s Veleučilištem Hrvatsko zagorje