Prijava

Vaša prijava

Anketa za poboljšanje prehrambenih sustava

['Anketa', 'EU ulaganja', 'lokalna proizvodnja', 'opg']

Istraživački projekt Cities2030 provodi aktivnosti vezane za sustav hrane u našem okruženju sa svrhom poboljšanja prehrambenih sustava. Kako bi pospješili prodaju i proizvodnju lokalnih prehrambenih proizvoda, traže pomoć građana u dijeljenju svojih iskustava i mišljenja o nabavi lokalno proizvedenih namirnica. Pozivaju na sudjelovanje u anonimnoj online anketi. Svoje stavove možete izraziti do 13.5.2024. godine.

Anketa među građanima se provodi diljem zemalja EU-a kako bi se prikupila njihova stajališta i iskustva s lokalnim prehrambenim sustavima. Podatke prikupljene iz ankete projekt Cities2030 koristit će za izradu budućih preporuka kroz detaljna istraživanja.

Projekt je financiran iz programa Obzor2020 s 41 partnerom koji dijele sličnu viziju . Istraživanje je razvio projekt Cities2030, a koordiniralo ga je Sveučilište Ca’ Foscari u Veneciji. Istraživanje ima za cilj identificirati prepreke i ranjivosti lokalnih prehrambenih sustava proučavajući prehrambeni sustav grada i regije. (više informacija na stranici Razvojne agencije Vegora i na  www.cities2030.eu).

Objava Anketa za poboljšanje prehrambenih sustava pojavila se prvi puta na V'Gradu.