Prijava

Vaša prijava

Veselo na šestom kolu Turopoljske lige trčanja

['događanja', 'maraton', 'maraton klub velika gorica', 'sport', 'trčanje', 'Velika Gorica']

Održana je šesta utrka 23. sezone Turopoljske lige trčanja. Sudjelovalo je više od 40 trkača i trkačica svih uzrasta, a nakon utrke održano je radosno druženje uz grickalice i glazbu.

Pobjednici su Slavko Parlov i Vedrana Janjić na četiri kilometra te Martin Marčec i Jasna Mikulić na osam kilometara. Svi sudionici su skupili bodove koji se zbrajaju na nakon završetka jesenskog dijela Lige, kada se dijele pehari za pobjednike svake kategorije.

 

Foto: Maraton klub Velika Gorica

Na trčanje su se odvažili i oni najmlađi te elanom i živahnošću nadvladali odrasle trkače. Dječje staze prilagođene su njihovoj dobi pa djeca do 4. razreda trče pola kilometra, dok adolescenti trče jedan kilometar.

Sljedeće utrka lige održava se 14. svibnja, a prijaviti se možete online ili na mjestu starta uoči svakog kola. Sukladno vašoj kondicijskoj spremi možete odabrati trčati kratku stazu od 4 km, dugu stazu od 8 km ili pak brzim hodanjem proći jedan krug od 4 km. Utrke se održavaju na novoj biciklističko-pješačkoj stazi od Velike Gorice prema Vukovini, uz bivši radar.

Objava Veselo na šestom kolu Turopoljske lige trčanja pojavila se prvi puta na V'Gradu.