Prijava

Vaša prijava

Održano šesto kolo 23. sezone Turopoljske lige trčanja

['maraton klub velika gorica', 'turopoljska liga trčanja']

Održana je šesta utrka 23. sezone Turopoljske lige trčanja. Sudjelovalo je više od 40 trkača i trkačica svih uzrasta, a nakon utrke održano je radosno druženje uz grickalice i glazbu.

Pobjednici su Slavko Parlov i Vedrana Janjić na četiri kilometra te Martin Marčec i Jasna Mikulić na osam kilometara. Svi sudionici su skupili bodove koji se zbrajaju na nakon završetka jesenskog dijela Lige, kada se dijele pehari za pobjednike svake kategorije.

Na trčanje su se odvažili i oni najmlađi te elanom i živahnošću nadvladali odrasle trkače. Dječje staze prilagođene su njihovoj dobi pa djeca do 4. razreda trče pola kilometra, dok adolescenti trče jedan kilometar.

Sljedeće utrka lige održava se 14. svibnja, a prijaviti se možete online ili na mjestu starta uoči svakog kola. Sukladno vašoj kondicijskoj spremi možete odabrati trčati kratku stazu od 4 km, dugu stazu od 8 km ili pak brzim hodanjem proći jedan krug od 4 km. Utrke se održavaju na novoj biciklističko-pješačkoj stazi od Velike Gorice prema Vukovini, uz bivši radar.

Foto: Maraton klub Velika Gorica

Objava Održano šesto kolo 23. sezone Turopoljske lige trčanja pojavila se prvi puta na V'Gradu.