Prijava

Vaša prijava

Spektakularni trijumf Akrobatskog Rock’n’Roll Kluba Gorica na 2. Kupu Republike Hrvatske: Osvojena 4 Zlata i 2 Srebra

["akrobatski rock'n'roll", 'kup', 'natjecanje']

U svijetu plesa, gdje je svaki korak važan, Akrobatski rock’n’roll klub Gorica zasjao je u punom sjaju na nedavno održanom 2. Kupu Republike Hrvatske. Uzbuđenje je kulminiralo u Samoboru gdje su se okupili talentirani plesači iz cijele zemlje kako bi se nadmetali u umjetnosti plesa i pokazali svoje vještine.

Oko 500 natjecatelja stupilo je na scenu, stvarajući atmosferu punu energije i strasti za plesom. No, među njima, istaknuli su se članovi Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica, pokazujući izuzetnu predanost, talent i tehniku, te osvojili čak četiri zlatne medalje i dva srebra, ostavljajući dubok dojam na sve prisutne.

U kategoriji formacija, ekipa Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica dominirala je pozornicom osvajanjem prvih mjesta u tri različite kategorije. Graciozni Bubbelgum zauzeo je prvo mjesto u kategoriji Velikih formacija 1, dok su plesačice formacije Wednesday očarale žiri i publiku te odnijele pobjedu u kategoriji Velikih formacija 2.

 

Foto: ARRK Gorica

Nezaustavljivi Lollipop pokazao je izvanrednu sinergiju i osvojio zlato u kategoriji Velikih formacija 3. Osim toga, formacija Mustre briljirala je osvajanjem prvog mjesta u kategoriji Malih formacija 1, dodajući još jedno zlato u kolekciju kluba.

Nastupom u kategoriji Malih ženskih juniorskih formacija, formacija Dolls zaslužila je srebrnu medalju, dok je formacija Butterfly, kojoj je ovo bio prvi nastup u svijetu rock’n’rolla, osvojila srebro u kategoriji Malih formacija 3.

 

Foto: ARRK Gorica

 

Uspjeh Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica nije se zaustavio samo na osvajanju medalja. Članovi seniorske ženske formacije Revolution postigli su impresivan rezultat osvajanjem četvrtog mjesta, dok su Leona Hrvačić i David Kovač Savanović svojim izvanrednim nastupom izborili finale u kategoriji Mlađih juniora 2 u kojem su osvojili sedmo mjesto. Laura Matijević i Marko Kovač Savanović natjecali su se u kategoriji Mlađih juniora 1 te su natjecanje završili na jedanaestom mjestu.

Ova impresivna postignuća ne samo da svjedoče o talentu i predanosti članova Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica, već i o kontinuiranom radu i podršci kluba u razvoju mladih plesača. Njihova strast prema plesu i želja za postizanjem izvrsnosti ne samo da su ih vodili do zlatnih medalja i pohvala, već su i inspiracija za buduće generacije plesača koji će slijediti njihove korake i nastaviti njihovu naslijeđe plesne umjetnosti.

 

Foto: ARRK Gorica

 

Svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock’n’rolla više informacija mogu pronaći na stranici kluba www.arrk-gorica.hr ili na broj 098/802-932. Treninzi u ARRK Gorica održavaju se u OŠ Nikole Hribara pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock’n’roll-a i prilagođeni su svakom uzrastu posebno.

Objava Spektakularni trijumf Akrobatskog Rock’n’Roll Kluba Gorica na 2. Kupu Republike Hrvatske: Osvojena 4 Zlata i 2 Srebra pojavila se prvi puta na V'Gradu.