Prijava

Vaša prijava

Nakon škole na goričke večeri; donosimo dječji program za radni tjedan

['djeca', 'dječje radionice', 'goričke večeri', 'školarci']

Ako se pitate gdje s djecom nakon škole, u parku dr. Franje Tuđmana se ovog tjedna odvijaju Goričke večeri, a u sklopu njih i pregršt zabavnih i edukativnih programa za djecu, ali i za odrasle. Donosimo program za radne dane ovog tjedna, dobru alternativu igranju igrica.

Školarci odmah nakon popodnevnog turnusa mogu u park na projekciju animiranog filma Vrapčić Richard 2 s početkom u 18 sati. U 19 sati se mogu pridružiti radionici sadnje cvijeća, gdje će zaprljati ruke, ali zabaviti um i naučiti snaći se u vrtu. Film u kojem mogu uživati odrasli i djeca s kasnijim terminom spavanja je komedija Tko pjeva zlo ne misli čija projekcija kreće u 20 sati.

Foto: POU Velika Gorica

Utorak je rezerviran za nastupe Dječjeg zbora Cvrkutavci te KUD-ova Mičevec i Slavuj Bukevje te Osnovne škole Pokupsko. Filmske večeri nastavak dobivaju već u srijedu kada se prikazuje dječji film Škola čarobnih životinja 2 u 18 sati i komedija Praznici na talijanski u 20 sati.

Foto: POU Velika Gorica

Nešto zanimljivo i drugačije moći ćete vidjeti u četvrtak na nastupu KUD-ova Mičevec i Frankopan te Udruge Podkalnički plemenitaši. Naime, spomenuta društva izvodit će povijesne građanske plesove, pjesme, polke i valcere. Slobodni ste zaplesati s njima!

Foto: POU Velika Gorica

Dječji program nastavlja se u subotu sa radionicom ludi labos gdje djeca uz vodstvo zaposlenika Pučkog otvorenog učilišta izvode razne eksperimente i pokuse, kao pravi mali znanstvenici.

Vikendi su tradicionalno rezervirani za koncerte na otvorenom, a dječji program se prilagođenim filmskim projekcijama i radionicama nastavlja u ponedjeljak, 27. svibnja.

Objava Nakon škole na goričke večeri; donosimo dječji program za radni tjedan pojavila se prvi puta na V'Gradu.