Prijava

Vaša prijava

Udruga Žena Kozjača održala 3. Sportske igre

['kozjača', 'sportske igre', 'udruga žena kozjača']

Jučer, 25. svibnja, Udruga žena Kozjača organizirala je svoje treće sportske igre, koje su se održale na malonogometnom igralištu u Kozjoj Dragi. Ovaj veseli događaj okupio je članice udruga iz susjednih mjesta i pružio priliku za druženje, natjecanje i zabavu.

Na igrama su sudjelovale Udruga žena Općine Kravarsko, Udruga žena Vukojevac, Društvo žena Poljana Lekenička te Udruga Uzorne Hrvatske Seoske Žene. Podršku su svojim dolaskom pružile i žene iz Društva žena Buševec, kao i lovci iz Lovačkog društva Kuna Kravarsko – Ključić brdo.

Natjecanja su se održavala u čak sedam zabavnih disciplina – Vožnji u tačkama, vuči užeta, nošenju jajeta u žlici, bacanju loptica u koš, bacanju obruča, karaokama i kartanju.

Svaka disciplina izazvala je puno smijeha, veselja i natjecateljskog duha među sudionicima. Pobjednici svake discipline dobili su zaslužene medalje kao priznanje za svoje vještine i trud.

Osim sportskih natjecanja, organiziran je i bogat popratni program. Svi prisutni mogli su uživati u ukusnom lovačkom gulašu, kojeg su pripremili lovci. Također, održan je plesnjak koji je dodatno razveselio sve prisutne i pružio priliku za opuštanje i zabavu uz glazbu.

Udruga žena Kozjača ovim putem zahvaljuje svim sudionicima, gostima i volonterima koji su pomogli u organizaciji i realizaciji trećih sportskih igara.

Ovaj događaj još jednom je dokazao koliko zajedništvo, suradnja i dobra volja mogu doprinijeti stvaranju nezaboravnih trenutaka i jačanju prijateljskih veza među zajednicama. Radujemo se sljedećim sportskim igrama i novim prilikama za druženje i zabavu.

Objava Udruga Žena Kozjača održala 3. Sportske igre pojavila se prvi puta na V'Gradu.