Prijava

Vaša prijava

Naši judaši iz Kokice kući se vraćaju s medaljama oko vrata!

['judo klub kokica', 'kokica']

Na jučer održanom Prvenstvu Hrvatske u Dubrovniku, Judo klub Kokica iz Novog Čiča ostvario je izvanredan uspjeh osvojivši četiri medalje, od kojih su tri bile zlatne! Klub je također zauzeo prvo mjesto u ženskoj kategoriji, što je značajan uspjeh za ovaj mladi i ambiciozni tim.

Rezultati natjecatelja u kategoriji U14:

  • Gregor JankovićZlato
  • Zara HrvojićZlato
  • Ana BritvecZlato
  • Lucija BakovićSrebro
  • Ivan Pereković5. mjesto
  • Matej Kraljević – Bez plasmana
  • Vanja Vlašić – Bez plasmana

Ukupno je sedam natjecatelja iz kluba sudjelovalo na natjecanju, a rezultati govore o njihovom predanom radu i trudu. Treneri i članovi kluba ponosni su na svoje sportaše koji su pokazali iznimnu borbenost i vještinu.

Foto: Judo klub Kokica

Ovaj uspjeh je posebna potvrda kvalitete rada u Judo klubu Kokica, koji već šestu godinu zaredom trenira djecu u dobi od šest do četrnaest godina. Klub se ponosi što može pružiti djeci mogućnost bavljenja judo sportom i sudjelovanja na brojnim natjecanjima diljem Hrvatske​.

Natjecatelji kao što su Gregor Janković, Zara Hrvojić i Ana Britvec, koji su osvojili zlatne medalje, te Lucija Baković sa svojom srebrnom medaljom, dokaz su da se naporan rad i trud isplate. Iako neki natjecatelji nisu osvojili medalje, stekli su dragocjeno iskustvo koje će im koristiti u budućim natjecanjima.

Foto: Judo klub Kokica

Čestitamo svim natjecateljima i njihovim trenerima na izvrsnim rezultatima i želimo im puno uspjeha u budućim sportskim izazovima!

Također, danas se održava U21 natjecanje, na kojem će također nastupiti jedna predstavnica našeg Judo kluba, stoga joj želimo puno uspjeha

🙂

Objava Naši judaši iz Kokice kući se vraćaju s medaljama oko vrata! pojavila se prvi puta na V'Gradu.