Prijava

Vaša prijava

Naši kreativci iz Alar Flowersa i Bellus Designa udružili snage!

['alar flowers', 'Bellus design', 'epoxy', 'smola']

Velika Gorica puna je kreativnih pojedinaca, a kada se udruži dvoje mladih i strastvenih zaljubljenika u unikatno, drugačije i posebno, rezultat ne može biti ništa drugo već čisto savršenstvo!

Sve za unikatan poklon posebnoj osobi na jednome mjestu

Naime, naša Velikogoričanka Jamina Biljan, kreativna majka koja stoji iza Bellus Design obrta i Željko Alar, vlasnik renomiranog Alar Flowersa udružili su snage i sada u našoj omiljenoj cvjećarni osim divnog cvijeća možete pronaći unikatne ukrasne i uporabne predmete izrađene od epoxy smole!

Suradnja između Jasmine i Alara dogodila se spontano, kada je Jasmina posjetila cvjećarnu u potrazi za cvjetnim buketom:

“Došla sam kupiti cvijeće kod Željka, a njegova komunikativnost i pristupačnost zapleli su nas u kreativni razgovor te smo shvatili da bi suradnja bila odličan potez. Našem gradu nedostaju poklon galerije, specijalizirani dućani i mjesta gdje se mogu pronaći ručno izrađeni pokloni koji su drugačiji, posebni, upakirani s ljubavlju i pažnjom, koji se ističu od proizvoda masovne proizvodnje,” rekla je Jasmina, čije mišljenje dijeli i talentirani cvjećar Željko Alar, koji je, u želji da Velikoj Gorici ponudi nešto novo, svježe i drugačije, otvorio svoju cvjećarnu Alar Flowers sa samo 25 godina!

Strast prema cvijeću i inovativan pristup aranžiranju brzo su ga učinili prepoznatljivim, a u svojoj ponudi ima raznovrsno cvijeće, cvjetne aranžmane te dekoracije od umjetnog cvijeća. Njegove kreacije nikog ne ostavljaju ravnodušnim, a sada u kombinaciji s unikatnim predmetima Jasmine, Alar Flowers je vaše odredište želite li na jednome mjestu pronaći sve za očaravajući poklon posebnoj osobi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ALAR _FLOWERS (@alar_flowers)

Predmeti koje nudi Bellus Design izrađeni su od smole, keramike i drveta. Međusobna kombinacija omogućuje izradu gotovo svega što možete zamisliti. U ponudi su razni uporabni i ukrasni predmeti, poput podmetača od smole, podmetača od keramike i smole, svijeće izrađene od soja voska i betona, zidni satovi, daskice za posluživanje hrane, prsteni za ubruse i platneni ubrusi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BELLUS® est.2019 | Art and more (@bellus_design)

Foto: Bellus art facebook

Želja mi je bila kreirati poklone koji su izrađeni s ljubavlju za – ljubav!

U Jasmini je uvijek ‘čučao’ veliki kreativac istaknutog poduzetničkog duha:

– Ranije, dok još nisam razumjela kako funkcionira poduzetnički svijet nikako mi nije bilo jasno zašto je tržište zasićeno istim, neatraktivnim proizvodima masovne proizvodnje, bez osjećaja i topline. Kako je vrijeme odmicalo okušala sam se u nekoliko kreativnih pravaca, ali niti jedan nije zadovoljio ono što nosim u sebi – želju da donesem nešto drugačije. Oduvijek sam voljela boje, materijale, oblike i još kao dijete uvijek sam nešto stvarala. Spočetka sam izrađivala naušnice od perlica i kamenčića, kasnije sam se okušala u iscrtavanju obrva microblading tehnikom, ali kako je vrijeme odmicalo shvatila sam da moj ruke traže nešto drugo. Uvijek je u meni tinjala kreativna iskra, često sam vidjela dijelove nekih proizvoda koje bih oblikovala na svoj način. Kada sam naišla na epoxy smolu, to je bilo ono za čime sam zapravo tragala. Kako je smola ‘svestrana’, pruža mi apsolutnu slobodnu i neograničene mogućnosti u vidu oblikovanja, teksture, boja pa i uporabe predmeta koje izrađujem. Da se upustim u ovaj hobi trebalo mi je šest mjeseci jer smola u vrijeme kada sam ja počinjala i nije bila tako popularna i prepoznata, pa su i sami resursi kao i informacije bili ograničeni. Ipak, želja da svojim prijateljima poklonim nešto posebno i drugačije bila je jača od nesigurnosti pa mogu reći kako je to zapravo i bio okidač osnutka Bellus Design obrta. Tada sam krenula i otad nisam stala

🙂

Bellus je i dalje moj hobi, velika ljubav i mjesto gdje sam svoja, odgovor na moj nemirni poduzetnički duh koji voli i cijeni sve što je stvoreno rukama, odgovor na zasićeno tržište kineske robe, kao i odgovor na potrebu postojanja ponude poklona koji su izrađeni s ljubavlju za – ljubav!

Što je zapravo epoxy?

Sigurno ste pretražujući sadržaj bespućem društvenih mreža naišli na predivne predmete izrađene od prozirne smole koja se dodavanjem pigmenata pretvara u čistu umjetnost.

Epoxy smola je polimer koji se koristi u širokom spektru industrijskih i, u ovom slučaju, kreativnih primjena zbog svoje izuzetne čvrstoće, izdržljivosti i otpornosti. Izrada predmeta od epoxya zahtijeva puno truda, ljubavi, sati pa i dana rada, no rezultat je vrijedan svake uložene sekunde

🙂

– Izrada traje dosta dugo. S obzirom na to da mi je ovo još uvijek hobi, uz redovan posao i obitelj sve treba biti pomno isplanirano. Svaki predmet koji izrađujem zahtjeva individualan pristup, neke predmete radi detalja i dugog procesa izrade izrađujem i tri dana u više segmenata, jer svaki pojedini segment zahtijeva svoje vrijeme, posebice sušenje same smole, kaže nam Jasmina te posebno ističe prepoznatljive daskice za posluživanje koje su, osim od smole, izrađene od drveta koje je raslo u našim turopoljskim šumama, sušeno prirodnim metodama te rezano bez kalupa, proizvoljno ne bi li obuhvatilo svaki dio prirodne ljepote koje nosi drvo, a koje joj priprema školski kolega iz tvrtke TAM Mlinarić d.o.o..

– Sve što izrađujem moguće je personalizirati, što daje dodatnu sentimentalnu vrijednost predmetima, dodaje Jasmina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BELLUS® est.2019 | Art and more (@bellus_design)

Također, svoje znanje Jasmina nesebično dijeli s drugim entuzijastima početnicima, pa je tako proteklih dana održala dvije radionice i to u Zadru i Splitu.

Bellus Design proizvodi, izrađeni s ljubavlju i pažnjom, idealni su pokloni za vjenčanja, rođendane, godišnjice ili kao mali znak pažnje najmilijima. Svaki komad je jedinstven, ručno izrađen i personaliziran, što im daje posebnost i čini ga dragocjenim dodatkom svakom domu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BELLUS® est.2019 | Art and more (@bellus_design)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BELLUS® est.2019 | Art and more (@bellus_design)

Foto: Bellus art facebook

Stoga, ako ste u potrazi za unikatnim poklonom, Alar Flowers cvjećarna u Velikoj Gorici, na adresi Zagrebačka 95, nudi sve na jednom mjestu – savršen spoj cvjetnih aranžmana i Bellus Design proizvoda

🙂

Također, predmete možete naručiti i online preko društvenih mreža Bellus Design obrta.

Nagradni natječaj

Podsjećamo kako je u tijeku vrijedan nagradni natječaj u suradnji s Bellus Design obrtom te Alar Flowers cvjećarnom! Divan poklon za posebnu osobu u Vašem životu možete osvojiti putem nagradnog natječaja na našim društvenim mrežama – facebook-u i instagramu. Bellus Design poklanja poklon bon u vrijednosti 50 eura za predmet po Vašem izboru (odnosi se na cjelokupan asortiman), a Alar Flowers također časti buketom vrijednim 50 eura

🙂
Zaigrajte, pobjednika biramo 30. svibnja u 17 sati slučajnim odabirom
🙂

Pravila nagradnog natječaja.

 

Objava Naši kreativci iz Alar Flowersa i Bellus Designa udružili snage! pojavila se prvi puta na V'Gradu.