Prijava

Vaša prijava

Martina Vugrinović stekla “A” trenersku licencu!

['Martina Vugrinović', 'žrk udarnik']

Dugogodišnja članica i trenerica Ženskog rukometnog kluba ‘Udarnik’ Martina Vugrinović uspješno je završila još jednu razinu trenerskog obrazovanja, stječući prestižnu “A” licencu, koja predstavlja III. stupanj trenerske kvalifikacije. Ovaj uspjeh rezultat je njenog neprestanog truda, predanosti i želje za napredovanjem u svijetu sporta.

– Martina u našem klubu od 2013.godine radi sa djevojčicama svih uzrasta, a u više navrata bila je i trenerica prve ekipe kluba. U cijelom tom razdoblju marljivo je sakupljala iskustvo radeći uz trenere koji su bili ili jesu u našem klubu, te joj je svaki trening, svaka utakmica pomogla u tome da svakim danom polako napreduje. Volja za svakodnevnim učenjem nikad nije bila upitna, pa kad se otvorila prilika za dodatnim obrazovanjem nismo dvojili ni trenutka da joj omogućimo isto, uz hvalevrijednu potporu Zagrebačke županije – ističu iz Kluba.

Svi koji poznaju Martinu, znaju da će ona nastaviti s konstantnim učenjem i usavršavanjem, te će iskoristiti svaku priliku za dodatno nadograđivanje svojih znanja i vještina. Čestitamo joj od srca na ovom izvanrednom postignuću i veselimo se njezinim budućim uspjesima!

Uz ovakve stručnjake u našem timu, uvjereni smo da će Ženski rukometni klub Udarnik nastaviti rasti i ostvarivati izvrsne rezultate. Martina Vugrinović pravi je primjer predanosti, upornosti i ljubavi prema sportu, a njen uspjeh inspiracija je svima nama.

Još jednom, čestitke Martini na osvojenoj “A” licenci i želimo joj puno sreće i uspjeha u daljnjem radu!

Objava Martina Vugrinović stekla “A” trenersku licencu! pojavila se prvi puta na V'Gradu.