Prijava

Vaša prijava

Velikogorički Bikovi odlični na Međunarodnom hrvačkom turniru ARENA OPEN

['bikovi', 'hrvački klub Velika Gorica 1991']

Na vrlo zahtjevnom Međunarodnom hrvačkom turniru ARENA OPEN, koji je okupio 360 natjecatelja iz 43 kluba i 9 država, velikogorički Bikovi postigli su zapažene rezultate. U teškoj konkurenciji i još težim uvjetima sparne dvorane, natjecanje je trajalo sve do 19 sati, a naši hrvači su ostavili srce na borilištima.

Najistaknutiji među njima bili su Grga Softić i Blago Šimić, koji su osvojili srebrne medalje, dok je Leonardo Kovačić, iako nije uspio doći do medalje, sa dvije pobjede i dvije izgubljene borbe zauzeo peto mjesto. Leonardo je pokazao veliku borbenost i sportski duh, što je dodatno vrijedno pohvale.

Velika Gorica je nastupila s ukupno 11 hrvača. Uz Softića, Šimića i Kovačića, ističemo mlade hrvače kojima su ovo bile prve borbe: Franu Hranilovića, Roka Marinkovića i Martina Mužeka. Njihov trud i borbenost, unatoč nedostatku iskustva, pokazali su da velikogorički Bikovi imaju svijetlu budućnost.

Natjecanje je bilo izuzetno izazovno, ne samo zbog jake konkurencije, već i zbog iznimno teških uvjeta u dvorani. Ipak, hrvači iz Velike Gorice pokazali su izdržljivost i predanost sportu, što je vrijedno svake pohvale.

Na turniru su sudjelovale i mnogobrojne reprezentacije iz Hrvatske, Srbije, Izraela i drugih zemalja, što dodatno naglašava težinu i važnost ovog natjecanja.

Čestitke svim našim hrabrim Velikogoričkim hrvačima na prikazanom trudu i odličnim rezultatima! Posebne čestitke idu onima kojima su ovo bile prve borbe – Franu Hraniloviću, Roku Marinkoviću i Martinu Mužeku. Vaša hrabrost i borbenost su inspiracija svima nama.

Treneri Anri Targuš i Dario Dašić također zaslužuju posebne pohvale za svoj rad i vođenje tima. Njihova posvećenost i stručnost očituju se u postignutim rezultatima i napretku svakog hrvača.

S nestrpljenjem iščekujemo buduće uspjehe Velikogoričkih Bikova na sljedećim natjecanjima!

Objava Velikogorički Bikovi odlični na Međunarodnom hrvačkom turniru ARENA OPEN pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Škola u prirodi