Prijava

Vaša prijava

ORLE Kod muškarca (55) pronađeni droga i ilegalno oružje

[]

Zagrebačka policija prijavila je 55-godišnjaka, u čijoj kući u Orlama je pronađeno 726 grama amfetamina namijenjenog preprodaji te niz ilegalnog oružja.

Policijska uprava zagrebačka izvijestila je da 55-godišnjaka sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te nedozvoljeno posjedovanje, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Policija precizira da je u srijedu poslijepodne pretražila kuću 55-godišnjaka u kojoj je pronašla 726 grama amfetamina pakiranog u tri paketa i jedna digitalna vaga za precizno mjerenje težine.

Sumnja se da je 55-godišnjak, radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine amfetamina koje je potom skrivao, vagao, prepakiravao i zatim preprodavao kupcima.

Uz drogu, u kući 55-godišnjaka pronađena je i veća količina vatrenog oružja i streljiva, čije je nabavljanje i držanje građanima dopušteno samo uz prethodno odobrenje.

Policija precizira da su pronađena dva pištolja, pištoljska cijev dužine 15 centimetara, tri puška s optikom i prigušivačima te pripadajućim spremnicima, kao i 1381 komad raznog streljiva.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok je Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici podnijeta kaznena prijava.

Objava ORLE Kod muškarca (55) pronađeni droga i ilegalno oružje pojavila se prvi puta na V'Gradu.