Prijava

Vaša prijava

FOTO: 10. godišnjica Paraboćarskog kluba Marijana Dobrinčić slavi se natjecanjem

['krešimir ačkar', 'Paraboćarski klub Marijan Dobrinčić', 'treće kolo Hrvatske paraboćarske lige']

Paraboćarski klub Marijan Dobrinčić je domaćin treće kolo Hrvatske paraboćarske lige te memorijalnog natjecanja povodom deset godina djelovanja kluba. Najtjecanje se održava kroz vikend 15.-16. lipnja.

Otvorenju natjecanja je nazočio i gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar, koji je ovom prilikom čestitao članovima kluba na njihovim uspjesima i poželio im sreću na natjecanju.

“Prije deset godina, 2014. godine, u Velikoj Gorici osnovan je klub koji nije samo sportska organizacija, već i zajednica koja okuplja i osnažuje ljude sa 100% tjelesnim oštećenjem, uključujući osobe s cerebralnom paralizom i mišićnom distrofijom”, prisjetio se gradonačelnik.

“Vaš trud, upornost i sportski duh pokazuju da ne postoje prepreke koje se ne mogu savladati kada smo jedinstveni i kad vjerujemo u svoje sposobnosti.
Vaša snaga i predanost motiviraju nas da radimo više i bolje kako bismo stvorili uvjete u kojima svatko može ostvariti svoje potencijale. Naša je dužnost i privilegija podržati vas, kako kroz infrastrukturu i resurse, tako i kroz neizmjernu podršku koju zaslužujete. U ime Grada Velike Gorice, želim vam još mnogo uspješnih godina, mnoštvo sportskih uspjeha i osobnog zadovoljstva. Živjeli i sretno!”, zaključio je.

Foto: PR

Otvaranju natjecanja prisustvovali su i čelnica Parasportskog saveza Velike Gorice Mirjana Lučić, aktualna hrvatska olimpijka, čelnik županijske parasportske zajednice Darko Matić, kao i zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec.

 

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR

Objava FOTO: 10. godišnjica Paraboćarskog kluba Marijana Dobrinčić slavi se natjecanjem pojavila se prvi puta na V'Gradu.