Prijava

Vaša prijava

VIDEO Policija pronašla biciklista koji je mahao nožem prema instruktoru vožnje

['bicikl', 'biciklist', 'biciklist prijeti nožem', 'nož', 'prijetnja nožem']

Društvenim mreža proširila se snimka biciklista koji nervozno maše nožem prema instruktoru vožnje, a iz policije javljaju kako je muškarac identificiran i ‘doveden pred lice pravde’.

Naime, riječ je o 31-godišnjaku koji je za ovo nedjelo kažnjen novčanom kaznom u iznosu 1090 eura.

 

@instruktor_trulac NOŽ #samoljubav ♬ original sound – Instruktor TRULAC

Priopćenje policije prenosimo u cijelosti:

U četvrtak, 6. lipnja 2024. u popodnevnim satima Policijska uprava zagrebačka zaprimila je tri dojave u kojima se navodi da mladić verbalno prijeti te pokazuje nož tijekom vožnje na biciklu na relaciji Rudeške i Horvačanske ceste, Golikove ulice te II. trebevečki odvojak.

Istog dana, operativnim radom policijskih službenika došlo se do saznanja da bi se moglo raditi o 31-godišnjaku koji je ubrzo pronađen i priveden u službene prostorije.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni 31-godišnjak na naročito drzak i nepristojan način, narušavao javni red i mir tako što se na ulici kretao biciklom, u ruci držao nož na način da ga je učinio vidljivim drugim građanima te ih galameći vrijeđao.

Osumnjičeni je uz prekršajnu prijavu zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (članak 6.) te Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana  (članak 29.) priveden na nadležni prekršajni sud. Proglašen je krivim zbog počinjenih prekršaja te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1090 eura – priopćeno je iz PU zagrebačke.

Objava VIDEO Policija pronašla biciklista koji je mahao nožem prema instruktoru vožnje pojavila se prvi puta na V'Gradu.