Prijava

Vaša prijava

2. Memorijalni turnir “Zlatan Sever Srna”

['MEMORIJALNI TURNIR ZLATAN SEVER', 'ZLATAN SEVER SRNA']

Nogometni klub “Turopoljac” iz Kuča s ponosom najavljuje održavanje 2. memorijalnog turnira u čast našeg Zlatana Severa Srne. Ovaj značajan sportski događaj će se održati u subotu, 29. lipnja 2024. godine, s početkom u 18:00 sati.

Turnir će se igrati na umjetnoj travi, a format natjecanja je 5+1. Zbog ograničenog broja ekipa, svi zainteresirani se pozivaju da se što prije prijave i osiguraju svoje mjesto. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 100 eura.

Izvlačenje skupina će se održati u četvrtak, 27. lipnja 2024. godine u 20:00 sati u prostorijama NK Turopoljac. Ovo je prilika da se sudionici upoznaju s pravilima turnira i svojim protivnicima.

Za sve dodatne informacije i prijave, zainteresirani se mogu obratiti Dragi na broj telefona 097 6386024.

Zlatan Sever Srna bio je cijenjeni djelatnik našeg portala V’Gradu, te se i mi ovim turnirom prisjećamo njegove predanosti i doprinosa sportskoj zajednici.

Naš Zlatan bio je dugogodišnji nogometaš i strastveni zaljubljenik u nogomet te je uvijek, s ogromnim entuzijazmom i velikom predanošću prema poslu, odlazio na sportske terene gdje su ga brojni nogometaši i publika uvijek čekali s velikim oduševljenjem.

Zlatan je bio u ekipi prvih juniora NK Turopoljca (na fotografijama gornji red, prvi s desna, 1978. godina), dugogodišnji igrač i kapetan momčadi, a bio je i u upravi Kluba, dok je zadnje četiri godine bio predsjednik Nadzornog Odbora NK Turopoljca. Do zadnjega vodio je facebook stranicu NK Turopoljac Kuče. Kao jedna od posljednjih želja bila mu je, kako nam govore iz Kluba, da se stranica Turopoljca ne ugasi.

Foto: NK Turopoljac Kuče

Dođite i podržite ovaj memorijalni turnir te zajedno s nama odajte počast Zlatanu Severu Srni.

 

Objava 2. Memorijalni turnir “Zlatan Sever Srna” pojavila se prvi puta na V'Gradu.