Prijava

Vaša prijava

Teška prometna nesreća u Ulici Mladosti; krivac pobjegao s mjesta nesreće

['Ulica Mladosti', 'Velika Cesta']

Nepoznati vozač je na raskrižju s Ulicom Mladosti oduzevši prednost naletio na motociklista koji je jakim naletom odbačen na prednji dio obližnjeg automobila te je teško ozlijeđen.

Počinitelj je upravljao osobnim automobilom marke Volkswagen, zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se južnom kolničkom trakom Velike ceste u smjeru jugoistoka te je dolaskom do raskrižja s Ulicom Mladosti 1. odvojak, skretao lijevo u smjeru sjevera na kolnik Ulice Mladosti 1. odvojka, a da pritom, iako je bio dužan, nije propustio motocikl koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Tom je prilikom naletio na bočnu lijevu stranu motocikla marke Kawasaki, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 51-godišnjak. Nakon naleta motocikl je odbačen te je bočnom desnom stranom naletio na prednji dio osobnog automobila Renault, riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 58-godišnjak. Motocikl se nakon udarca i dalje nastavio nekontrolirano kretati u smjeru sjeverozapada te je sletio na meki teren nakon čega je vozač pao i ozlijedio se.

Ozlijeđenom motociklistu je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Nakon prometne nesreće koju je prouzročio nepoznati počinitelj je napustio mjesto događaja time propustivši pružiti liječničku pomoć osobi u opasnosti i nije o prometnoj nesreći obavijestio najbližu policijsku postaju.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, poduzetim mjerama i radnjama utvrdili su o kojem se vozilu radi te se nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem potvrde tko je u kritično vrijeme njime upravljao.

Objava Teška prometna nesreća u Ulici Mladosti; krivac pobjegao s mjesta nesreće pojavila se prvi puta na V'Gradu.