Prijava

Vaša prijava

Deset dana nas dijeli do besplatnog gradskog prijevoza: pogledajte vozni red svoje trase

['arriva', 'city autobus', 'gradski prijevoz']

 Nekoliko dana nas dijeli od besplatnog prijevoza gradskim autobusima Velike Gorice. Novi City autobusi s radom kreću 1. srpnja, vozit će diljem Gorice, ali i u njenu okolicu. Donosimo rute i raspored polaska novih autobusnih linija. 

 

Velika Gorica je prvi veliki grad u Hrvatskoj koji uvodi besplatan lokalni prijevoz za svoje građane. Prijevoz je besplatan za sve stanovnike Gorice jer je u potpunosti sufinanciran od strane Grada Velike Gorice. Međutim, svaki je putnik dužan imati valjanu kartu za prijevoz. Svoju besplatnu Arriva karticu moći ćete preuzeti kod vozača u autobusu ili u prizemlju zgrade Gradske uprave na adresi Trg kralja Tomislava 34.

City autobusi će voziti 16 linija na području Gorice i okolice, dok će na relaciji Zagreb-Velika Gorica i dalje voziti ZET-ovi autobusi. Uvedene su i nove linije koje su građani tražili. Tako su uvedene linije kojima su povezane željeznička postaja, poslovna zona Meridian 16, a s Velikom Goricom konačno će biti povezani Mičevec i Velika Mlaka.

Objavljen je vozni red svake autobusne linije:

 

Gradski autobusi će na velikogoričkom autobusnom terminalu stajati na peronima od broja 3 do broja 8.

Foto: Arriva

 

Velika Gorica će biti prva od gradova koja će imati pet električnih autobusa čime će dobiti održivi zeleni prijevoz.

Objava Deset dana nas dijeli do besplatnog gradskog prijevoza: pogledajte vozni red svoje trase pojavila se prvi puta na V'Gradu.