Prijava

Vaša prijava

Buševec: NK Polet organizira 2. Memorijalni turnir mlađih pionira “Stjepan Kovačić Pero”, natjecanje podržali Perišić i Budimir

['buševec', 'nk polet', 'stjepan kovačić pero']

NK Polet iz Buševca u subotu organizira 2. Memorijalni turnir mlađih pionira “Stjepan Kovačić Pero”. Turnir već drugi put okuplja mlađe pionire, koji će svoje vještine prezentirati na SRC-u Zvrnik u subotu 22. lipnja s početkom u 9 sati.

Dječji turnir u Buševcu organizira se u čast i sjećanje na Stjepana Kovačića-Peru, dragog igrača i trenera koji je ostavio neizbrisiv trag u turopoljskom nogometu.

Preliminarna faza turnira će se igrati od 9 do 15.25 sati. Ekipe koje se kvalificiraju u finalnu fazu, utakmice četvrtfinala i polufinala igrat će od 16 do 18.10 sati, dok će se utakmice za pobjednička mjesta igrati u 19 i 19.40 sati.

Rezultate možete pratiti uživo na poveznici.

Foto: NK Polet Buševac Facebook

 

Memorijalni turnir Stjepan Kovačić-Pero video porukama su podržali hrvatski reprezentativci Ante Budimir i Ivan Perišić te pozvali sve da se pridruže sportskoj zabavi.

Stjepan Kovačić je za svoj rad 2010. godine od strane Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice nagrađen nagradom za životno djelo.

Organizatori pozivaju da dođete i podržite sjećanje na legendu turopoljskog nogometa!

 

Objava Buševec: NK Polet organizira 2. Memorijalni turnir mlađih pionira “Stjepan Kovačić Pero”, natjecanje podržali Perišić i Budimir pojavila se prvi puta na V'Gradu.