Prijava

Vaša prijava

2. Memorijalni turnir ‘Stjepan Kovačić Pero’- Sesvete s 4:0 nadigrale NK Ban Jelačić I.

['ivana belošević', 'memeorijalni turnir stjepan kovačić pero', 'memorijalni turnir buševec', 'neven karas', 'stjepan kovačić pero']

Na SRC-u Zvrnik u Buševcu održan je Memorijalni turnir mlađih pionira “Stjepan Kovačić Pero” kojeg je NK Polet 2. godinu zaredom organizirao u čast i sjećanje na Stjepana Kovačića-Peru, dragog igrača i trenera koji je ostavio neizbrisiv trag u turopoljskom nogometu.

– Vrhunski trener, pedagog, igrač, a prije svega čovjek – tako o Peri pričaju prijatelji, a o njegovim postignućima govori i nagrada za životno djelo koja mu je uručena 2010. godine od strane Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice.

Na turniru su uz domaćine sudjelovali HNK Gorica, Buna, Gradići, Pušća, NK Ban Jelačić I, Kralj Tomislav, Prigorje Žerjavinec, Frankopan, Sesvete, Kurilovec, Mraclin, Vatrogasac Kobilić, HAŠK, Ban Jelačić II.

Četvrtfinale:

  • HNK Gorica – Kralj Tomislav  2:0,
  • Sesvete – Polet  4:0,
  • Ban Jelačić I – Buna  2:0
  • Kurilovec – HAŠK- 1:1 (penali 4:2)

Polufinale:

  • Sesvete – HNK Gorica 4:0
  • Ban Jelačić I. – Kurilovec  1:0
  • Kurilovec- HNK Gorica 1:0

Finale je završilo uvjerljivom pobjedom Sesveta koji su s 4:0 savladali Ban Jelačić I.

Četiri najbolje momčadi – Sesvete, Ban Jelačić I, Kurilovec i HNK Gorica nagrađene su medaljama i peharima koje su prigodno uručili članovi obitelji pokojnog Stjepana Kovačića i predstavnici organizatora.

Nagrade za pojedinačne uspjehe osvojili su Matej Adrijac (Sesvete) za najboljeg golmana, David Katić (Sesvete) kao najbolji strijelac i Josip Vlašić (Ban Jelačić) za najboljeg igrača turnira.

Objava 2. Memorijalni turnir ‘Stjepan Kovačić Pero’- Sesvete s 4:0 nadigrale NK Ban Jelačić I. pojavila se prvi puta na V'Gradu.