Prijava

Vaša prijava

NK Kurilovec i NK Turopoljac ostvarili sportsku suradnju; najavljeni noviteti za narednu sezonu

['NK Kurilovec', 'nk turopoljac']

Nakon završenog 13. Alpas cupa Grada Velike Gorice NK Kurilovec i NK Turopoljac službeno su potpisali Ugovor o partnerstvu i sportskoj suradnji kojim je dogovoreno kako će dio kurilovečke nogometne mladeži igrati za Turopoljac. 

 

Sportska suradnja NK Kurilovca i NK Turopoljca dugo je bila u najavi, a sada je i formalno evidentirana. Naime, partnerstvo je ostvareno na dobrobit obje strane, obzirom da Kurilovec ima velik broj malih nogometaša, a Turopoljac ima kapacitete za primanje novih članova. Ugovor o partnerstvu i sportskoj suradnji su potpisali predsjednik NK Kurilovca Dražen Vujnović i predsjednik NK Turopoljca Danijel Zagorec te sportski direktor Turopoljca Franjo Berković. Sličnu suradnju imaju NK Kurilovec i HNK Gorica.

 

Foto: PR

Gorički nogometaši na zasluženoj su ljetnoj pauzi, a NK Kurilovec sa regularnim treninzima ponovno kreće od srijede, 17. srpnja.

Planovi za sezonu 2024./25.

Čelništvo Kurilovca najavilo je novitete za predstojeću sezonu, u kojoj će, tvrde, naglasak biti na kategorijama mladeži, a šuška se da se za jesen i novi početak opet priprema i veteranska momčad.

Sportski direktor Harambašić već je posložio okvirnu priču vezanu uz prijelazni rok seniora, a fokus je ipak na mladeži. Plasmanom kadeta i juniora u 1. NL Središte Zagreb (drugi rang nogometa mladeži) nužnost je formiranje i druge kadetske i juniorske momčadi u kojima će igrati igrači ulaznih godišta.

S kadetskim i juniorskim „duplićima“ Kurilovec će tako od jeseni u službenom natjecanju imati čak 14 kategorija mladeži (po tri kategorije prstića i limača, te duple kategorije početnika, pionira, kadeta i juniora). S tom će mladeži raditi 18 trenera, a trenutačni je prioritet pronaći još trojicu školovanih trenera s odgovarajućim licencama za rad.

 

Objava NK Kurilovec i NK Turopoljac ostvarili sportsku suradnju; najavljeni noviteti za narednu sezonu pojavila se prvi puta na V'Gradu.