Prijava

Vaša prijava

Večeras kreće 2. Memorijalni turnir “Zlatan Sever Srna”, donosimo raspored utakmica

['2. memorijalni turnir zlatan sever srna', 'NK Turopolje Kuče']

Večeras kreće dugoočekivani 2. memorijalni turnir u čast našeg Zlatana Severa Srne. Turnir kreće u 20.30 sati utakmicom Graditeljstvo Ilba i GT Kadeti, a objavljen je i detaljan raspored svih utakmica manifestacije. 

Zbog velikog broja prijavljenih ekipa turnir će se dva dana igrati do sitnih sati, a planirano vrijeme završnice je u noći sa subote na nedjelju u tri ujutro. Malonogometni okršaji će se igrati na umjetnoj travi, a format natjecanja je 5+1.

Obavljeno je izvlačenje skupina u prostorijama NK Turopoljac te su definirani parovi koji će odmjeriti svoje snage. Tako se večeras igra prvih sedam utakmica, a u subotu ostatak od 17 utakmica. Sama završnica kreće u subotu u ponoć, a igrat će se do tri sata ujutro kada bi se trebao proglasiti pobjednik natjecanja.

Foto: NK Turopoljac Kuče FacebookZlatan Sever Srna bio je cijenjeni djelatnik našeg portala V’Gradu, te se i mi ovim turnirom prisjećamo njegove predanosti i doprinosa sportskoj zajednici.

Naš Zlatan bio je dugogodišnji nogometaš i strastveni zaljubljenik u nogomet te je uvijek, s ogromnim entuzijazmom i velikom predanošću prema poslu, odlazio na sportske terene gdje su ga brojni nogometaši i publika uvijek čekali s velikim oduševljenjem.

Dođite i podržite ovaj memorijalni turnir te zajedno s nama odajte počast Zlatanu Severu Srni.

Objava Večeras kreće 2. Memorijalni turnir “Zlatan Sever Srna”, donosimo raspored utakmica pojavila se prvi puta na V'Gradu.