Prijava

Vaša prijava

Kozmetički centar Vamari – oaza ljepote i zdravlja

['depilacija velika gorica', 'kozmetički salon vamari', 'limfna drenaža', 'lon ljepote', 'masaža', 'masaža velika gorica', 'sauna velika gorica', 'thalgo', 'vamari', 'Velika Gorica']

U današnjem užurbanom i stresnom vremenu u kojem stalno žurimo za obavezama, nikada nije bilo važnije zastati i pronaći trenutak za sebe. Stres nije samo prolazno stanje uma; on ostavlja duboke tragove na našem tijelu i zdravlju. Ukoliko još niste, dulji ljetni dani idealna su prilika za započeti brigu o svome tijelu kroz rekreaciju, zdravu prehranu, ali i – pravilnu njegu.

Kako bolje opustiti um i nahraniti tijelo nego uz vrhunske tretmane? Kozmetički centar Vamari, smješten na adresi Ulica Kneza Porina 131, oaza je mira i revitalizacije, gdje se spajaju stručnost, iskustvo i posvećenost ljepoti i zdravlju.

Zdravlje počinje iznutra, a brigom o unutarnjem zdravlju ostvarujemo ljepši izgled izvana. Održavanje tijela zdravim kroz pravilnu prehranu, hidrataciju i odgovarajuće tjelesne aktivnosti ključno je za postizanje vitalnosti i vanjske ljepote. Kad njegujemo svoje tijelo, to se odražava na našoj koži i općem izgledu.

Renata Muždalo Grgić, medicinska kozmetičarka s dugogodišnjim iskustvom u struci, otvorila je Vamari kozmetički centar kako bi svim svojim klijentima pružila najbolju moguću njegu lica i tijela.

– Završila sam školu za medicinskog kozmetičara ne tako davne 1997. godine i od tada kontinuirano radim u struci. Godinama sam bila trener za Thalgo kozmetiku lica i tijela u Hrvatskoj. Trener i edukator sam bila 20-ak godina za BT kozmetiku, BT aparate te Ultrapeel mikrodermoabraziju. Educirala sam bazne tretmane u kozmetici (masaže, depilacije, tretmane lica, …). Smatram kako kvalitetan kozmetičar koji svojim klijentima pruža kvalitetu usluge mora biti kontinuirano educiran i to uvjerenje pokazujem ulaganjem u vlastite edukacije. Konstantno se educiram prateći novitete na svjetskoj razini. Voditeljski posao obavljala sam preko 20 godina i sada je došao trenutak da vodim svoju oazu uljepšavanja i opuštanja. Obožavam svoj posao i uživam u njegovim rezultatima! Moje dnevne pobjede su zadovoljstvo klijenta koji se opetovano vraćaju. Želim svakom klijentu pružiti najkvalitetniju i profesionalnu uslugu, u ugodnom okruženju – govori nam Renata.

Svi tretmani u salonu Vamari osmišljeni su kako bi unaprijedili vaše zdravlje i ljepotu. Redovita njega lica i tijela ne samo da održava mladolik izgled i svježinu kože, već djeluje opuštajuće, smanjuje stres i napetost.

Salon nudi mnogobrojne usluge za njegu kože i tijela, kao i blagodati infracrvene saune.

Usluge njege lica

Kozmetički salon Vamari nudi širok spektar usluga za njegu lica koje uključuju:

Piling i dubinsko čišćenje lica, tretman kojim se uklanjaju mrtve stanice kože, čiste pore, a koža  ostaje svježa i blistava.

Dermoabraziju i dermapen koji su idealni za poboljšanje teksture kože, smanjenje ožiljaka i bora. Radiofrekvenciju lica kojom se potiče proizvodnja kolagena, zateže koža i smanjuju bore. Radiofrekvencija je učinkovit i neinvanzivan anti-age tretman lica. Zateže i učvršćuje kožu, ublažava bore i podočnjake. Inovativni aparat koji koriste – Lipomax RF potpuno je siguran u primjeni za
bilo koji tip kože. Daje izvrsne rezultate za lice – bori se protiv znakova starenja na
licu i vratu, vraćajući mu mladenačku glatkoću, čvrstoću i elastičnost za prirodan
učinak liftinga bez operacija.

Također, nude i ultrazvučnu mezoterapiju lica koja pomaže u hidrataciji i revitalizaciji kože.


Specijalne maske i masaže lica koje su prilagođene individualnim potrebama kože i pružaju dubinsku njegu i opuštanje.

Klasične masaže kojom se potiče cirkulacija, ublažava se napetost i potiče
detoksikacija te lifting masaža kojom se potiče cirkulacija, podiže tonus mišića, zaglađuju se
manje bore. Učinkovita je i kod glavobolja i migrena.

Estetske usluge

U Vamari salonu pažnja se posvećuje i estetskim tretmanima, pa u svojoj ponudi imaju korekciju i bojenje obrva koje naglašavaju prirodnu ljepotu lica te puder obrve koje su popularna metoda trajnog make-upa.

Njega tijela

Briga o tijelu u salonu Vamari obuhvaća razne tretmane poput opuštajuće i anticelulitne masaže koje pomažu u smanjenju stresa, poboljšavaju cirkulaciju i tonus kože. Također, nude maderoterapiju, tehniku masaže s drvenim valjcima koja je učinkovita u borbi protiv celulita.

Foto: Vamari

U ovo ljetno vrijeme češće nosimo suknje i haljine, stoga su glatke i njegovane noge imperativ, a u Vamariu se i za to mogu pobrinuti uz nježan piling tijela i depilaciju voskom.

Svaka osoba koja teži zdravom i lijepom izgledu treba razumjeti važnost unutarnje dobrobiti koja se izravno odražava na vanjski izgled. Osim što je važno paziti na prehranu i hidrataciju, postoje tretmani koji dodatno pomažu u postizanju tog cilja.

Limfna drenaža je jedan od takvih tretmana. Ova nježna masaža stimulira limfni sustav, koji pomaže u uklanjanju toksina iz tijela. Osim što poboljšava opće zdravlje, limfna drenaža može smanjiti oticanje, poboljšati cirkulaciju i zdraviji, svježiji izgled kože.

Drugi koristan tretman je terapijsko umatanje, koje uključuje primjenu prirodnih sastojaka pa ne samo da pomaže u uklanjanju nečistoća i toksina iz tijela, već i intenzivno hidratizira i učvršćuje kožu, čineći je mekšom i glatkom na dodir te opušta mišiće.

Integriranjem ovakvih tretmana u rutinu njege, kao i održavanjem zdravih životnih navika, može se postići ne samo ljepši izgled, već i bolje opće zdravlje. Ovakav holistički pristup njezi tijela ključan je za dugoročno očuvanje mladolikosti i vitalnosti.

Foto: Vamari

Frigi-Thalgo zavoji poznati su po svojoj učinkovitosti u borbi protiv celulita, otečenosti i umora nogu, pružaju vrhunske rezultate.
Tretman podrazumijeva umatanje tijela u hladne morske zavoje koji pomažu u liječenju celulita, umornih, teških i natečenih nogu. Na noge i područje trbuha se stavljaju posebni pamučni zavoji, natopljeni losionom, koji sadrži Thalgo patentirani ekstrakt morskih algi, mentola i kamfora. Frigi Thalgo zavoji značajno pojačavaju cirkulaciju, čineći ih vrlo efikasnim u eliminaciji viška tekućine i toksina. Savršen je početak režima mršavljenja i učinak im je gotovo trenutan.

Vamari također nudi aromaterapiju i anticelulitne tretmane elektrostimulacijom i kavitacijom koji su učinkoviti u borbi protiv celulita:

Anticelulitni tretmani / Body former-elektrostimulacija

Najbolji i najučinkovitiji anticelulitni tretmani su upravo kombinacija više tehnika i to onih koji djeluju na oporavak vezivnog tkiva, smanjenje masnih stanica i koji popravljaju cirkulaciju na području zahvaćenom celulitom.

Body former je uređaj koji radi na principu elektrostimulacije mišića. Elektrostimulacija mišića je proces primjene strujnih impulsa za liječenje i uspostavljanje prirodnog funkcioniranja mišića, tkiva, živaca i unutarnjih organa. U kozmetologiji je tretman elektrostimulacijom vrlo popularan – učinkovito se koristi za oblikovanje tijela, korekciju lica, povećanje mišićne mase i mnoge druge postupke. Glavni učinak elektrostimulacije je jačanje mišićnog tkiva. Istodobno se povećava cirkulacija krvi i limfe, dolazi do lokalne lipolize (razgradnje masnog tkiva), dolazi do pozitivnih promjena u metabolizmu lipida i stabilizira se razina hormona.
Kada se elektrostimulacija koristi za mršavljenje i uklanjanje celulita, bitno ju je kombinirati sa drugim metodama kao što su masaža ili kavitacija čime se bitno poboljšavaju rezultati.

Kavitacija je neinvazivni, potpuno siguran i bezbolan tretman uklanjanja celulita i masnih naslaga.
U kavitaciji se koristi ultrazvučna tehnologija za razbijanje masnih stanica ispod kože. To je nekirurška metoda smanjenja celulita i lokalizirane masnoće pa je zato i zovu “nekirurškom liposukcijom”. Uređaj za kavitaciju proizvodi ultrazvučne valove koji “razaraju” ovojnice masnih stanica,
koje se potom razlijevaju u međustaničnu tekućinu te nakon toga, uz pomoć drenaže, eliminiraju
iz tijela putem jetre.
Ultrazvučna kavitacija najbolje djeluje na dijelovima s lokaliziranom masnoćom. Takva područja uključuju trbuh, bokove, bedra i nadlaktice. Ultrazvučna kavitacija smanjuje masne naslage u tijelu kojih se teško možete riješiti samo vježbanjem i najbolja je za smanjenje celulita i masnog tkiva. Poboljšava oblik i konture tijela i smanjuje opseg.

Vamari nudi i oblikovanje figure Lipomax Supersonicom koji kombinira razne tehnologije: vakuum, radio frekvenciju, infracrveno photon lasersko svjetlo, ultrazvuk za razbijanje masnog tkiva (38 KHz).
Kombiniranjem tretmana mogu se riješiti svi problemi smanjenja masnog tkiva. Postiže se i smanjenje opsega tijela te oblikovanje, značajno smanjivanje celulita, zatezanje kože. Tretman vremenski ne traje dugo, ugodan je i neinvazivan postupak, koji nudi efikasan tretman bez boli uz maksimalan efekt. Tretmani su u potpunosti individualizirani – usklađeni su potrebama svakog klijenta.

Foto: Vamari

Za učinkovitu detoksikaciju, bolju cirkulaciju i opuštanje mišića u Vamari salonu pronaći ćete i infracrvenu saunu.

Infracrvena sauna bazira se na djelovanju infracrvenih zraka koje prodiru duboko u tjelesno tkivo, zagrijava ga i potiče znojenje već kod nižih temperatura (od 50 do 60°C). S temperaturom od 50 Celzijevih stupnjeva postiže se početak detoksikacije tijela, zagrijavanje mišića, uklanjanje reumatskih bolova, poticanje krvotoka i rada srca. Toplina relaksira i opušta tijelo, otklanja stres i toksine iz organizma, te jača imunološki sustav, a zbog svoje blage klime preporuča se svima koji moraju izbjegavati ostale saune.
Budući da infracrvena toplina prodire u ljudsko tkivo, umjesto da jednostavno zagrijava površinu kože, infracrvene saune učinkovitije su od tradicionalnih sauna u detoksikaciji tijela.

Dobrobiti korištenja infracrvene saune mnogobrojne su, stoga možete očekivati bolji san, opuštanje, detoksikaciju, gubitak težine, olakšanje bolnih mišića, oslobađanje bolova u zglobovima kao što je artritis, čista i čvršća koža, poboljšana cirkulacija, pomoć za osobe sa sindromom kroničnog umora.

Foto: Vamari

Kozmetički salon Vamari ponosi se ugodnim, lijepim i modernim ambijentom. Svaka prostorija je opremljena najnovijom tehnologijom, a djelatnice su vrhunski educirane i profesionalne. Tijekom tretmana koriste se vrhunski kozmetički preparati, poput Thalgo proizvoda, koji jače vrhunske rezultate i zadovoljstvo klijenata.

Kod Renate smo potražili i savjete o njezi lica tijekom ljeta, ali i održavanje svježine tijekom cijele godine:

U ovo užurbano i stresno vrijeme, ključno je pronaći trenutke za opuštanje i njegu. Posjetite kozmetički salon Vamari u Velikoj Gorici i prepustite se stručnim rukama Renate Muždalo Grgić i njenog tima. Doživite vrhunsku njegu, opuštanje i obnovu energije u vašoj novoj oazi ljepote i zdravlja.

 

Objava Kozmetički centar Vamari – oaza ljepote i zdravlja pojavila se prvi puta na V'Gradu.