Prijava

Vaša prijava

Zaustavio vozačicu pa izvadio – prsten!

['policajac zaprosio djevojku']

Iz policijskih postaja uglavnom nam stižu manje lijepe vijesti o provalama i nesrećama, no jedna divna vijest pristigla nam je iz policijske uprave iz susjedne nam županije pa smo ju morali podijeliti s vama, jer tko zna, možda još kojeg policajca inspirira da učini slično

🙂

– Da se ljubav zbilja može dogoditi na neobičnim mjestima, ali i u neobičnim situacijama dokaz je naš Marko, policijski službenik Policijske postaje Sisak. Marko nije ni slutio da će mu jedan običan radni dan promijeniti život. Prilikom rutinske kontrole prometa i vozila, zaustavio je automobil, a iza volana je sjedila djevojka, sada već njegova zaručnica – govore Markove kolege.

Tako je započela njihova priča te je nakon točno godinu dana policajac Marko odlučio napraviti veliki korak. Pripremio je cvijeće, prsten i posebno mjesto – upravo onu ulicu gdje su se prvi put sreli.

Slika /PU_SiM/naslovna.jpg

– Njihova priča je dokaz da ljubav može pronaći put i u najneočekivanijim situacijama. Policijska uprava sisačko-moslavačka im želi sve najbolje u njihovom budućem zajedničkom životu – poručili su kolege iz PU sisačko-moslavačke.

Dragi naši, sretno, sve vam cvjetalo! 

🙂

Objava Zaustavio vozačicu pa izvadio – prsten! pojavila se prvi puta na V'Gradu.