Prijava

Vaša prijava

Povijesni uspjeh za Veliku Goricu: Luna Gojak postala prva hrvatska reprezentativka iz lokalnog kluba

['Luna Gojak', 'žrk udarnik velika gorica']

Ljeto je tek počelo, a povijest je već ispisana u svijetu hrvatskog rukometa! Hrvatski rukometni savez donosi sjajnu vijest: naša Luna Gojak postala je prva igračica iz Velike Gorice koja je uvrštena u reprezentaciju Hrvatske.

Nakon dvije juniorske i jedne seniorske reprezentativke u rukometu na pijesku, dolazi nova senzacija. Naime, Luna Gojak je u Kampu Hrvatskog rukometnog saveza izborila svoje mjesto u mlađoj kadetskoj reprezentaciji Hrvatske. Izbornik Jerković prepoznao je njezin talent i rad te ju je uvrstio na popis 18 igračica koje će braniti boje Hrvatske na Otvorenom prvenstvu u Švedskoj, koje se održava u Göteborgu.

Ovo je izniman uspjeh za Lunu, ali i veliko priznanje za njen klub i sve njegove članove. Luna je svojim trudom i radom ispisala nove stranice povijesti ne samo za svoj klub, već i za cijeli grad Veliku Goricu. Postala je prva reprezentativka Hrvatske koja je prve rukometne korake napravila upravo u svom lokalnom klubu.

-Ponosni roditelji imaju razloga za slavlje, a svi mi ćemo s nestrpljenjem pratiti Lunu i reprezentaciju u njihovim nadolazećim utakmicama. Danas će igrati protiv Islanda i Farskih Otoka, a mi joj želimo puno sreće i uspjeha. Sretno, Luna! Sretno, Hrvatska! – poručuju iz njenog ŽRK Udarnik Velika Gorica, a i naša redakcija pridružuje se čestitkama

🙂

Foto: ŽRK Udarnik Velika Gorica

 

Objava Povijesni uspjeh za Veliku Goricu: Luna Gojak postala prva hrvatska reprezentativka iz lokalnog kluba pojavila se prvi puta na V'Gradu.