Prijava

Vaša prijava

NK Mraclin potpisao ugovore suradnje s NK Turopolje i NK Buna i osigurao nogometnim mališanima kvalitetan razvoj

['NK Buna', 'NK Mraclin', 'nk turopolje']

NK Mraclin produžio suradnju s NK Turopolje te započeo novu s NK Buna. Suradnja se odnosi na mlađe članove klubova kojima se kroz partnerstvo nastoji omogućiti kvalitetniji razvoj.

NK Turopolje i NK Mraclin nastavljaju odličnu sportsku suradnju.
Dva prijateljska kluba sa suradnjom su krenula prošle sezone, a danas je ta suradnja nastavljena na dodatnih godinu dana. Partnerstvo se odnosi na rad mlađih kategorija prstića i limača.

Foto: NK Mraclin Facebook

Iz NK Mraclin poručuju kako se suradnja pokazala kao pun pogodak za oba kluba, a osobito za igračice i igrače, stoga su bez razmišljanja i s ponosom potpisali nove ugovore.

Dodali su da je suradnja obnovila mnoga prijateljstva i donijela mnogo novih.

Novi ugovor o suradnji s NK Buna

Nešto ranije NK Buna i Mraclin su potpisali Ugovor o sportskoj suradnji. Ugovor je potpisan nakon intenzivnih razgovora i temeljem dugogodišnjeg izvrsnog odnosa klubova.

Foto: NK Mraclin Facebook

Novi zajednički projekti koji će biti regulirani ovim ugovorom podrazumijeva mlađe uzraste klubova, selekcije kadeta i juniora s mogućnosti daljnjeg razvoja suradnje na ostalim sportskim područjima.

Čelnici Mraclina vjeruju da će na ovaj način unaprijediti i oplemeniti nogomet na njihovom području djelovanja i omogućiti igračima mogućnost kvalitetnijeg razvoja i napredaka.

Foto: NK Mraclin Facebook

Rezultate suradnji ovih vrijednih klubova vidjet ćemo u narednoj sezoni, a vjerujemo da će donijeti mnoštvo novih prilika i prijateljstva nogometnim mališanima.

Objava NK Mraclin potpisao ugovore suradnje s NK Turopolje i NK Buna i osigurao nogometnim mališanima kvalitetan razvoj pojavila se prvi puta na V'Gradu.