Prijava

Vaša prijava

Postanite autori teksta o kojem pričaju mještani: otvorene prijave tekstova za Ljetopis Grada Velike Gorice za 2024. godinu

['ljetopis grada velike gorice', 'pou vg']

Što vam je obilježilo 2024. godinu u Velikoj Gorici? Podijelite svoju avanturu, lijep doživljaj ili osvrt na važan događaj u novom Ljetopisu Grada Velike Gorice za 2024. godinu. 

Vrijeme brzo prolazi i mnogi događaji brzo padnu u zaborav, jer stalno sustižu novi, stoga je važno značajne stvari zapisati, osobito ako su lijepe i posebne. Pučko otvoreno učilište poziva da ih odmah zabilježite i na taj način sudjelujete u obogaćivanju Ljetopisa Grada Velike Gorice za 2024. godinu.

Opišite i pošaljite svoj osvrt na događaj za kojega smatrate da je važan za bogatstvo Grada i našega kraja.

Opišite kako ste obilježavali neki blagdani, koji su to društveni događaji obogatili Vaše mjesto, kao i obiteljske priče koje su obilježile povijest Vašeg mjesta. Također, tu su i kulturni, sportski i drugi događaji, koji su obilježili ovu godinu u našem Gradu i Turopolju, a kojih ste možda i vi bili sudionici.

Tekstove za objavu u Ljetopisu pošaljite na e-mail: izdavastvo@pouvg.hr.

Redakcija će procijeniti tekst i obavijestiti one pošiljatelje čiji će radovi biti prihvaćeni.

Organizatori poručuju: “Od malih kamenčića složimo veliku palaču. Hvala svima na suradnji jer ovo je Grad svih nas”.

Smjernice za pisanje teksta provjerite na poveznici.

Rok za dostavu teksta

Tekstovi se dostavljaju od objave poziva najkasnije do kraja godine na koju se odnose. Uz tekstove je obavezno priložiti popratne fotografije te kontakt podatke.

Za sve upite i pojašnjenja također se obratite putem e-maila: izdavastvo@pouvg.hr.

 

Olovku u ruke ili tipkovnicu pod ruke i napišite tekst koji ćete pokazivati unucima, susjedima, blagajnici i Facebooku.

Objava Postanite autori teksta o kojem pričaju mještani: otvorene prijave tekstova za Ljetopis Grada Velike Gorice za 2024. godinu pojavila se prvi puta na V'Gradu.