Prijava

Vaša prijava

Krađe u trgovačkim lancima: opljačkani Konzum u Turopolju, Muller u Dobrilinoj i baka u Stopshopu

['gorička policija', 'krađe', 'razbojništva', 'StopShop']

Gorička policija je prošlog tjedna dobila tri prijave krađa u trgovačkim centrima. 

 

Tijekom noći s 13. na 14. srpnja od 20 do 4:40 sati nepoznati je počinitelj provalio u Konzum u Ulici Drage Lučana u Turopolju. Lopov je zavlačenjem podesnog alata obio ulazna vrata, ušao u unutrašnjost trgovine te iz registar kase i pričuvnog skladišta ukrao veliku količinu cigareta. Iznos materijalna štete još nije utvrđen.

Krađa parfema

Nakon kratkog zatišja, ponovno su zapažene krađe parfema iz trgovine Mullera u Ulici Jurja Dobrile.

Nepoznati muškarac je 15. srpnja u poslijepodnevnim satima iz poslovnice Mullera u Ulici Jurja Dobrile ukrao nekoliko komada parfema. Materijalna šteta nije poznata. Policija traga za počiniteljem.

Krađa iz torbe 

Stariji građani opet su na meti pohlepnika koji ih zabludama dovode do gubitka novca.

71-godišnju ženu je prilikom obavljanja nabavke u StopShopu zaustavio nepoznati počinitelj te s njom započeo razgovor. Počinitelj je iskoristio staričin gubitak pažnje te joj iz torbe otuđio novčanik u kojem su se nalazili svi dokumenti. Materijalna šteta iznosi pedesetak eura.

Osim krađa i razbojništva, na području Velike Gorice ovog tjedna je evidentirano 46 događaja, od čega 18 kaznenih djela, od kojih se 14 progoni po službenoj dužnosti.

Od 13. do 19. srpnja se dogodilo četiri prometnih nesreća. Prijavljena su četiri slučaja nasilja u obitelji te dva prekršaja iz domene neovlaštenog posjedovanja droge, izvijestili su iz goričke policije.

 

Objava Krađe u trgovačkim lancima: opljačkani Konzum u Turopolju, Muller u Dobrilinoj i baka u Stopshopu pojavila se prvi puta na V'Gradu.