Prijava

Vaša prijava

FOTO KUD Nova Zora oduševljava građane i organizatore festivala u Tunisu, sa gradonačelnikom potpisali Povelju prijateljstva

['FOLKLOR', 'hrvatski folklor u africi', 'kud nova zora']

KUD Nova Zora iz Donje Lomnice trenutno boravi na festivalu u Tunisu gdje predstavljaju hrvatsku tradiciju. Ugostio ih je gradonačelnik Tunisa s kojim su potpisali povelju prijateljstva. 

Foto: KUD Nova Zora Facebook

Članovi KUD-a Nova Zora borave u Gradu Sousse u Tunisu na obali sredozemnog mora, gdje su u sklopu festivala održali dva nastupa.

 

Foto: KUD Nova Zora Facebook

Tijekom nastupa su svojom izvedbom, stasom i glasom oduševili  prolaznike na dvije lokacije u gradu te su se s njima nakon priredbe željeli slikati i mladi i stari građani.

Na ljepotu hrvatskog folklora ravnodušan nije ostao ni gradonačelnik koji se za naše folkloraše organizirao svečani prijem. Tim povodom je potpisana povelja prijateljstva koja obećava dobre odnose, podršku i zasigurno još kvalitetnih posjeta ovoj prekrasnoj sjevernoafričkoj državi.

Foto: KUD Nova Zora Facebook
Foto: KUD Nova Zora Facebook
Foto: KUD Nova Zora Facebook

 

 

Objava FOTO KUD Nova Zora oduševljava građane i organizatore festivala u Tunisu, sa gradonačelnikom potpisali Povelju prijateljstva pojavila se prvi puta na V'Gradu.