Prijava

Vaša prijava

Mladež DVD Ribnica obavila generalnu probu za sutrašnje 24. Međunarodno vatrogasno natjecanje

['dvd ribnica', 'Hrvatska vatrogasna zajednica', 'međunarodno vatrogasno natjecanje', 'vatrogasno natjecanje']

DVD Ribnica, jedno od vatrogasnih društava koja predstavljaju Hrvatsku vatrogasnu zajednicu na 24. međunarodnom natjecanju vatrogasne mladeži Međunarodne zajednice vatrogasnih i spasilačkih službi održala su generalnu probu uoči sutrašnjeg takmičenja.
Foto: Hrvatska vatrogasna zajednica

U talijanskoj pokrajini Borgo Valsugana -Trentino gdje se održava 24. međunarodno natjecanje vatrogasne mladeži Međunarodne zajednice vatrogasnih i spasilačkih službi (CTIF) održana je generalna proba na kojoj su nastupile natjecateljske ekipe koje će predstavljaju Hrvatsku-odjeljenja dobrovoljnih vatrogasnih društava Ribnica, Ostrna i Bedekovčina.

Foto: Hrvatska vatrogasna zajednica

Ove hrabre ekipe svoj su plasman izborile odličnim rezultatima na prošlogodišnjem državnom vatrogasnom natjecanju u Novalji.

Foto: Hrvatska vatrogasna zajednica

Voditelj vatrogasne reprezentacije mladeži Goran Dikšić spremnost ekipa je ocijenio odličnom.

„Ovo su ekipe koje su cijelu godinu vrijedno trenirale kako bi njihova spremnost za nastup bila na što boljem nivou. Atmosfera je pozitivna, dolazi i velik broj navijača koji će sutra bodriti naše ekipe za koje vjerujemo da će postići dobre rezultate“.

Foto: Hrvatska vatrogasna zajednica

Natjecanje se održava sutra od 8:00 do 13:30, a nastup ekipa je moguće pratiti i putem prijenosa uživo: https://www.ctif2024.com/live.

Foto: Hrvatska vatrogasna zajednica
Foto: Hrvatska vatrogasna zajednica

Objava Mladež DVD Ribnica obavila generalnu probu za sutrašnje 24. Međunarodno vatrogasno natjecanje pojavila se prvi puta na V'Gradu.