Prijava

Vaša prijava

Zabavno događanje u susjedstvu: Riblji specijaliteti i nogomet na pijesku na plaži Letovanić

['fišijada', 'lekenik', 'letovanić']

Dašak mora na kontinentu ove će subote u Letovanić donijeti atraktivno događanje 5. Fišijade i turnira u nogometu na pijesku. Prijave još traju pa ako želite pokazati svoje kulinarske vještine požurite s prijavom. Ako samo želite uživati u čarima ljeta, rezervirajte subotu za odlazak na Pješčanu plažu Letovanić.

U subotu će se na pješčanoj plaži na Kupi u Letovaniću moći probati najbolji riblji ili fiš paprikaš jer se održava 5. izdanje natjecanja u pripremanju najboljeg ribljeg specijaliteta u kotlu ne manjem od 10 litara. Najbolji fiš paprikaš osvojit će vrijednu nagradu. Za prijave i informacije pišite na visitlekenik@gmail.com ili zovite na broj 098 788 177.

Foto: Turistička zajednica općine Lekenik Facebook

Ako vam se pak ne kuha po ovoj vrućini, dođite podržati natjecateljske ekipe, probati ukusna riblja jela te uživati na Kupi. Za dječju zabavu i osmijeh osiguran je popratni sadržaj raznih igara i neizostavnog napuhanca, a u podne će se održati i turnir nogometa na pijesku. Prijaviti se možete na mjestu na dan turnira.

Foto: Turistička zajednica općine Lekenik Facebook

Posjetite naše lijepo susjedstvo i uživajte u suncu, rijeci, hrani i dobrom društvu!

Objava Zabavno događanje u susjedstvu: Riblji specijaliteti i nogomet na pijesku na plaži Letovanić pojavila se prvi puta na V'Gradu.