Prijava

Vaša prijava

U Velikoj Gorici najviše stradavaju sudionici u prometu: vodeći razlog prebrza vožnja

['prometne nesreće', 'prometne nesreće. pp velika gorica']

Na gradskom području grada Velike Gorice je po statističkim podacima najviše došlo do stradavanja sudionika u prometu. Zato se na području Policijske postaje Velika Gorica provodi represivna akcija “Nadzor brzine kretanja vozila” po uzoru na akcije Europske unije. 

 

Cilj akcije je poštivanje prometnih propisa od strane vozača, tj., pridržavanja brzine kretanja vozila jer je brzina jedna od najvećih uzročnika prometnih nesreća sa smrtno stradalim osobama i teško ozlijeđenim osobama, kao i jedan od najvećih uzročnika nastanka prometnih nesreća.

Iz Policijske postaje Velika Gorica apeliraju na vozače da poštuju prometne propise glede ograničenja brzine kretanja vozila u cilju smanjenja prometnih nesreća sa najtežim posljedicama jer je brzina po jedan od glavnih uzroka nastanka prometnih nesreća.

Pojačan nadzor na području Policijske postaje Velika Gorica provodit će se od 5. do 11. kolovoza (ponedjeljak–nedjelja), te ciljana dana 07. kolovoza (srijeda) od 15,00 do 23,00 sati. Provesti će se preventivno represivna akcija „Nadzor brzine kretanja vozila“, usklađena sa akcijama „ROADPOL-a“ Europske unije za 2024. godinu.

 

Objava U Velikoj Gorici najviše stradavaju sudionici u prometu: vodeći razlog prebrza vožnja pojavila se prvi puta na V'Gradu.