Prijava

Vaša prijava

U tijeku upisi na besplatnu plesnu radionicu i igraonicu

['pk barbara', 'plesna radionica barbara', 'plesni klub barbara']

Plesni klub Barbara, uz potporu Srednje strukovne škole Velika Gorica i Gradskog bazena, organizira besplatnu plesnu radionicu i igraonicu za školarce Velike Gorice!

Ovaj poseban događaj nudi djeci priliku za besplatnu zabavu, druženje i učenje plesnih vještina, sve u opuštenom i veselom okruženju.

Radionica je namijenjena djeci od 7 do 12 godina, pružajući im priliku da se okušaju u raznim plesnim stilovima, igraju i druže s vršnjacima. Aktivnosti će se održavati u maloj dvorani Srednje strukovne škole Velika Gorica od 26. do 30. kolovoza, svakog dana od 9 do 13 sati. Nakon plesnih i zabavnih aktivnosti, djeca će se moći opustiti i osvježiti kupanjem na gradskom bazenu.

Kroz pet dana radionice, djeca će imati priliku naučiti osnovne plesne korake, sudjelovati u grupnim igrama i natjecanjima, te se družiti s vršnjacima u sigurnom i poticajnom okruženju.

Broj mjesta je ograničen na 20 djece, stoga je važno prijaviti se što prije kako bi se osiguralo mjesto u radionici. Prijave se mogu poslati putem e-maila na adresu: barbaraplesnikluba@gmail.com ili putem mobitela na broj: 098 414 548.

Ova besplatna radionica je izvrsna prilika za sve školarce Velike Gorice da provedu posljednje dane ljetnih praznika u veselom društvu, stječući nova znanja i prijatelje. Ne propustite priliku da vaše dijete sudjeluje u ovoj jedinstvenoj plesnoj avanturi!

Plesni klub Barbara, Srednja strukovna škola Velika Gorica i Gradski bazen s veseljem očekuju sve prijavljene mališane i raduju se nezaboravnom druženju i plesanju!

Objava U tijeku upisi na besplatnu plesnu radionicu i igraonicu pojavila se prvi puta na V'Gradu.