Prijava

Vaša prijava

Kakav dan! Vrtićanci iz Lojtrice zaputili se u Poštu i poslali pisma prijateljima iz Tribunja

['dv lojtrica', 'Hrvatska pošta', 'slanje pisama', 'velika mlaka']

Kakvu su divnu, ali i edukativnu avanturu imali mali vrtićanci iz Dječjeg vrtića ‘Lojtrica’! Naime, danas, kada sve manje imamo naviku slati pisma i razglednice, iz Lojtrice u Velikoj Mlaki jasličari su se, s tetama, i ‘oboružani’ pismima zaputili u obližnju poslovnicu Hrvatske pošte i prijateljima iz vrtića u Tribunju poslali fotografije svoga grada!

– Jaslička montessori skupina “Vrapčići” u sklopu svog projekta “ Hrvatska pošta “ ostvarili su suradnju s Dječjim vrtićem Maslina iz Tribunja. Tijekom suradnje ostvarili su kontakt sa skupinom Orkule pri čemu su djeca putem pomalo zaboravljenog načina komuniciranja razmijenili fotografije gradova, svoga vrtića i skupine. Djeca su sama izabrala koje će fotografije poslati kako bi novostečene prijatelje upoznali sa gradom, vrtićem I skupinom iz koje dolaze. Da bi pisma bila poslana uputili su se u posjet Hrvatskoj pošti u Velikoj Mlaki gdje su ih ljubazni djelatnici pošte upoznali s načinom slanja pošiljki I pisama ,vidjeli su cijeli proces pripreme paketa/pisama kako bi sve stiglo na zadana odredišta. Nakon toga, djeci je jedino preostalo s nestrpljenjem iščekivati poštara i povratna pisma od prijatelja! – poručuju iz Lojtrice.

…a mi samo možemo zamisliti kakvo će uzbuđenje zavladati kada pisma napokon stignu

🙂

Foto: DV Lojtrica
Foto: DV Lojtrica

Objava Kakav dan! Vrtićanci iz Lojtrice zaputili se u Poštu i poslali pisma prijateljima iz Tribunja pojavila se prvi puta na V'Gradu.