Prijava

Vaša prijava

FOTO Ovo su žene koje su pokrale zlatarnu, prepoznajete li ih?

['pljačka zlatarne', 'Velika Gorica']

Zagrebačka policija je u cilju pronalaska dviju kradljivica koje su u srpnju ove godine iz zlatarne na Zagrebačkoj ukrale veću količinu nakita, o čemu smo ranije izvijestili, objavila njihove fotografije.

Podsjetimo, u utorak, 9. srpnja oko 19.25 sati u Velikoj Gorici, Zagrebačka ulica, dvije zasad nepoznate ženske osobe počinile su tešku krađu iskoristivši nepažnju djelatnice. Naime, kradljivice su ušle u zlatarnicu te vještim planom nasamarile djelatnicu i otuđile cijeli etui s većim brojem zlatnih lančića.

Jedna ženska osoba stara je između 40 i 50 godina, visoka između 155 i 165 centimetara, jače tjelesne građe, tamnije puti, crne duže kose, odjevena u plavu košulju, plave traper hlače, dok na glavi nosi šilt kapu te dioptrijske naočale, a preko ruke je imala crnu veću torbu.

Druga ženska osoba stara je između 40 i 50 godina, visoka između 155 i 165 centimetara, jače tjelesne građe, svijetlo-smeđe kose srednje dužine do uha, odjevena u bijelu lanenu haljinu i bijele platnene cipele, a na glavi nosi dioptrijske naočale.

-Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobama s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192 te putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr – poručuju iz policije.

Objava FOTO Ovo su žene koje su pokrale zlatarnu, prepoznajete li ih? pojavila se prvi puta na V'Gradu.