Prijava

Vaša prijava

Majstori kotlovine pozor: Krenule su prijave za natjecanje u pripremi ovog specijaliteta

['buševec', 'Pri kotlu v Buševcu', 'priprema kotlovine']

U pripremi je velika fešta u Buševcu na kojoj ćete moći kušati najbolje Turopoljske kotlovine, štrukle i bijele žgance s tropom. Prijave za natjecanje u pripremi Turopoljske kotlovine već su krenule i traju do 1. rujna.

Buševačke udruge udružile su svoje snage da za svoje mještane i okolicu pripreme događaj za pamćenje “Pri kotlu v Buševcu”, s dobrom hranom i još boljim društvom. Tako će Trg Seljačke Sloge u Buševcu 8. rujna biti pun štandova s ukusnom hranom, ali i kotlova u kojima će se krčkati kotlovine.

Program će započeti u 10 sati, a osigurana je i animacija za djecu. Posjetitelje će zabavljati grupa “Putnici”.

Natjecanje u pripremi najbolje kotlovine

Ako želite provjeriti svoje vještine spremanja kotlovine ili se samo dobro zabavite u kuhanju s ekipom prijavite se na broj 098 905 4658 (Lidija Rožić). Prijave traju do tjedan dana prije najtecanja, dakle do 1. rujna. Potrebno je donijeti svoj kotao.

Organizatori događaja Društvo žena Buševec, Ogranak seljačke sloge Buševec, DVD Buševec, Mjesni odbor Buševec, NK Polet i udruga Moj Buševec poručuju da pripremaju spektakularnu feštu pa vam ne preostaje drugo nego rezervirati nedjelju 8. rujna za dan u Buševcu.

 

Objava Majstori kotlovine pozor: Krenule su prijave za natjecanje u pripremi ovog specijaliteta pojavila se prvi puta na V'Gradu.