Prijava

Vaša prijava

Novi sportsko-humanitaran događaj “Idemo na školsko” nastoji uključiti djecu u sport, ostvarenim prihodima financirat će se uređenje igrališta

['idemo na školsko', 'nogometni turnir', 'sportski dani']

Zadnji vikend kolovoza održat će se zanimljivi novi projekt kojim se nastoji uključiti djecu u sport i pomoći radu Osnovne škole. Naime, događaj “Idemo na školsko” objedinjuje nogometne turnire i turnir gradskih četvrti, a novac prikupljen kotizacijama iskoristiti će se za uređenje igrališta.

Sportski dani na školskom igralištu iza škola Kvaternik i Habdelić održat će se 24. i 25. kolovoza. Tada će igralište okupirati mali nogometaši jer će se u sklopu sportskih dana igrati nogometni turniri, kao i turnir gradskih četvrti. Kotizacije za sudjelovanje u turnirima iznose 100 eura po ekipi, a od njih će se za školu napraviti česma na kojoj će djeca uvijek imati dostupnu vodu dok se igraju na igralištu.

Prvog dana manifestacije “Idemo na školsko”, 24. kolovoza, turnir će igrati limači, a u nedjelju 25. kolovoza održat će se Humanitarni turnir gradskih četvrti. Seniorske ekipe će se za titulu najbolje natjecati oba dana. Za prijavu u sudjelovanju možete se javiti na brojeve 095 387 9410 (Robi) ili 095 583 2952 (Ines).

VG Legacy će prodavati majice od turnira, a prihod će također biti iskorišten u obnovi – planirano je od tog dijela postaviti 10 klupica po dvorištu. Tako ćete moći ovjekovječiti uspomenu na aktivan obiteljski dan i pridonijeti ugodnijem dječjem igranju na školskom igralištu.

Očekuju vas i prezentacije velikogoričkih sportskih klubova te će svako dijete koje se učlani imat će prvu članarinu besplatno.

Cijeli događaj će biti popraćen glazbom. U subotu će posjetitelje od 19 sati zabavljati grupa Viking, a kroz oba dana goste će zabavljati DJ Bozma.

Sport, druženje, glazba i zabava glavne su sastavnice sportskih dana koji garantiraju aktivan i veseo obiteljski dan. Vidimo se na školskom?

Objava Novi sportsko-humanitaran događaj “Idemo na školsko” nastoji uključiti djecu u sport, ostvarenim prihodima financirat će se uređenje igrališta pojavila se prvi puta na V'Gradu.