Prijava

Vaša prijava

Uhvati najbolju fotografiju roda, prijavi se na natječaj i osvoji novčanu nagradu

[]

Vozite li se okolicom Velike Gorice vidjet ćete bar jedno gnijezdo roda. Zeleni prsten Zagrebačke županije provodi foto natječaj čiji je cilj promicanje važnosti zaštite i očuvanja bijela roda. Pošaljite najbolju fotografiju roda koju imate i osvojite novčanu nagradu.

Rode su strogo zaštićene vrste ptica koja je već stoljećima vrlo bliska čovjeku. Većinu svog života provedu kraj čovjeka, gnijezde se u selima, na krovovima kuća, crkava, vatrogasnih domova, štagljevima, stupovima od Elektre, a hrane na poljoprivrednim površinama.

Foto: JU Zeleni Prsten Facebook

Bijela roda je simbol očuvanih prirodnih staništa te tradicionalnih krajolika, a njihova prisutnost u našoj blizini potvrda je da živimo u zdravom okolišu. Probudite kreativca u sebi, uhvatite lijep, šaljiv ili nježan trenutak u životu roda, fotografiju prijavite na natječaj i imate mogućnost osvojiti novčanu nagradu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JU Zeleni Prsten (@zeleni_prsten)

Galeriju sa svim pristiglim fotografijama, bez navođenja imena autora, Javna Ustanova Zeleni prsten će objaviti na svojoj Facebook stranici. Pobjednik natječaja bit će ona osoba koja na svojoj fotografiji prikupi najveći broj reakcija. Organizatori poručuju kako se dijeljenje natječajne fotografije, kao i cjelokupne galerije ohrabruje.

Glasovanje za pobjednika/cu natječaja trajat će do 23.08.2024. u 10:00h!

Najbolju fotografiju po izboru pratitelja Facebook stranice, Javna ustanova Zeleni prsten Zagrebačke županije otkupit će autorskim ugovor u iznosu od 130,00 eura. Najbolju fotografiju po izboru organizatora Javna ustanova Zeleni prsten Zagrebačke županije će otkupiti autorskim ugovor u iznosu od:
1. mjesto: 130,00 EUR
2. mjesto: 100,00 EUR
3. mjesto: 70,00 EUR

Pobjednici će biti objavljeni na internetskim stranicama i društvenim mrežama Javne ustanove Zeleni prsten Zagrebačke županije.

Za više informacija i uvjetima koje fotka treba zadovoljiti pogledajte internetsku stranicu JU Zeleni prsten. 

Objava Uhvati najbolju fotografiju roda, prijavi se na natječaj i osvoji novčanu nagradu pojavila se prvi puta na V'Gradu.