Prijava

Vaša prijava

Medved postao počasnim građaninom Općine Pokupsko; Uručene zahvalnice laureatima

['Klub žena Pokupsko', 'ministar medved', 'općina pokupsko', 'tomo medved', 'velika gospa']

Općina Pokupsko na blagdan Velike Gospe slavi dan općine. Tako je tijekom ovogodišnjeg svečanog obilježavanja potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved primio Povelju o proglašenju počasnog građanina Općine Pokupsko. 

Medved je tom prilikom priopćio kako će uvijek biti na raspolaganju za Pokupsko te da je zadovoljan svakim napretkom općine u kojoj je prisutan od 1991. godine.

Osim polaganja vijenaca braniteljima koji su poginuli za Hrvatsku, procesije i Svete mise, održana je i Svečana sjednica Općinskog vijeća u Općinskoj vijećnici. Ondje je laureatima uručeno 13 zahvalnica. Dobitnici su, između ostalih bili DVD Pokupsko, Klub žena Pokupsko, Udruga “Kupa – rijeka života”, Lovačka udruga “Sokol“ – Pokupsko, Nogometni klub “Kupa“ Pokupsko,  Ski klub “Pokupsko”, ŠRK “Šilj“ Pokupsko, Udruga umirovljenika Općine Pokupsko, KUD “Pokuplje“, UDVDR RH PZŽ Ogranak Pokupsko, Općinska knjižnica Pokupsko, Dječji vrtić DIDI i Marijan Belečić.

Iz Kluba žena Pokupsko nisu skrivali oduševljenje priznanjem.

“Druga zahvalnica od Općine Pokupsko za naš 12. godišnji rad i djelovanje udruge, drage članice zaslužile ste i hvala Vam za Vaš rad i trud! Čestitamo svim laureatima!”, poručili su uz fotografiju s počasnim građaninom općine-ministrom Medvedom.

Objava Medved postao počasnim građaninom Općine Pokupsko; Uručene zahvalnice laureatima pojavila se prvi puta na V'Gradu.