Prijava

Vaša prijava

Produžen je rok za prijave na Turopoljsku trail utrku: Odaberite naprednu ili rekreativnu stazu i uživajte u krajoliku Vukomeričkih Gorica

['maraton klub velika gorica', 'trail utrka ključić brdo', 'vukomeričke gorice']

Maraton Klub Velika Gorica je produžio rok za prijave na 1. Turopoljsku trail utrku Ključić brdo, utrku na kojoj možete birati između natjecateljskih i nenatjecateljske staze te provesti predivan dan u prirodi Vukomeričkih Gorica. 

Novi rok za prijave za puni startni paket je ponedjeljak 26. kolovoza. Za osnovni startni paket ćete se i dalje moći prijaviti do zadnjeg dana, dakle i prije same utrke u nedjelju 1. rujna, izvještavaju organizatori.

Foto: Maraton klub Velika Gorica Facebook

Natjecateljski i rekreativni segment natjecanja

Dosad je prijavljeno 170 trkača i trkačica, hodača i hodačica, na sve četiri staze trail utrke kod Izletišta Ključić brdo.

Ovisno o vašoj fizičkoj spremi možete birati između četiri staze: Banderijalac (24.1 km), Podgutnica (16.5 km), Poculica  (8.2 km), Nenatjecateljska staza Hodalica (4.1 km).

U odnosu na stazu Poculica, koja se sastoji od dva kruga po stazi Turopoljske lige trail trčanja, staza Hodalica se sastoji od jednog kruga, a osmišljena je za rekreativce i hodače koji ne mogu ili ne žele trčati već žele uživati u laganoj šetnji prekrasnim krajolikom Vukomeričkih gorica. Za stazu Hodalica prijavljuje se isto kao i za natjecateljske staze (osnovni ili puni paket), dobiva se startni broj i mjeri se vrijeme, ali rezultat je samo informativan jer ne dijele se medalje za pobjednike nego svi dobivaju finišerske medalje.

Foto: Maraton klub Velika Gorica Facebook
Foto: Maraton klub Velika Gorica Facebook

Na svim stazama postavljene su okrijepne stanice, a točan broj se nalazi u raspisu pojedine staze.

Prijaviti se možete na poveznici ovdje.

Sve informacije o stazama i startnim paketima pronađite na internetskoj stranici Maraton kluba Velika Gorica. 

 

 

Objava Produžen je rok za prijave na Turopoljsku trail utrku: Odaberite naprednu ili rekreativnu stazu i uživajte u krajoliku Vukomeričkih Gorica pojavila se prvi puta na V'Gradu.