Prijava

Vaša prijava

Zadnji rok za prijave ljubimaca na izložbu pasa svih pasmina VG Trophy

['izložba pasa', 'kinološki klub vg', 'vg trophy']

Svega još nekoliko dana traju prijave za izložbu pasa svih pasmina VG Trophy koja se 1. rujna održava u Velikoj Gorici. Ovaj događaj, osigurava nevjerojatnu predstavu za ljubitelje pasa, prilagođenu i djeci, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Izložbu tradicionalno već organizira Kinološki klub Velika Gorica uz podršku Grada Velike Gorice i sponzora nagrada Calibra.

Foto: Kinološki klub Velika Gorica

Izložba će se održati na adresi Školska 4, 1. rujna s početkom u 10 sati, a rok prijave za sudjelovanje vaših ljubimaca je do 25. kolovoza. Psi natjecatelji će se takmičiti u nekoliko kategorija. Cijene prijavnice variraju s obzirom na dob i uzgoj psa, a točan cjenik možete pronaći na poveznici, gdje možete obaviti i prijavu.

Foto: Kinološki klub Velika Gorica

Zanimljivost ovogodišnjeg izdanja manifestacije je specijalna izložba njemačkih oštrodlakih ptičara te dječja izložba pasa kojom se djeci nastoji približiti kinologija.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje pasa i životinja da dođu i podrže dlakave četveronožne natjecatelje te izlagače iz cijele regije.

Objava Zadnji rok za prijave ljubimaca na izložbu pasa svih pasmina VG Trophy pojavila se prvi puta na V'Gradu.