Prijava

Vaša prijava

NK Mladost Obrezina slavi 90 godišnjicu: Očekuju vas memorijalne utakmice, svečana skupština i glazba uživo

['90 obljetnica nk mladost', 'memorijalne utakmice mladen bedeković', 'nk mladost', 'NK MLADOST Obrezina', 'obrezina']

NK Mladost Obrezina ove godine slavi 90 godina loptanja u Obrezini i poziva sve da im se pridruže u slavlju ovog velikog dana kojeg će obilježiti Memorijalnim utakmicama “Mladen Bedeković” na kojima će se natjecati veterani i seniori kluba te veselim druženjem uz glazbu uživo. 

Ususret velikoj okrugloj godišnjici NK Mladost je osvježeni svoj grb sa obilježjem njihovog kraja. Tako se na novom grbu uz moderniji font nalaze i rimske kacige kao simbol Andautonije. One služe kao inspiracija igračima da u svakoj utakmici predstavljaju svoj prekrasni kraj poput rimskih legionara – hrabro i snažno.

Foto: NK Mladost Obrezina Facebook

Prigodna proslava će se održati u subotu 24. kolovoza s početkom u 16 sati kada će se igrati Memorijalne utakmice veterana NK Mladost Obrezina i NK Zapruđe te u 17.30 sati obračun seniora NK Mlados Obrezina i NK Metalac Sisak.

U 19 sati će se održati svečana skupština, a od 19.30 sati kreće pravo veselje uz dobro društvo i živu glazbu. Dođite s nogometašima proslaviti njihov veliki dan.

Podsjetimo i kako upisi u školu nogometa NK Mladosti za djecu od 5 godina naviše, a sve potrebne informacije možete pronaći na stranici NK Mladost Obrezina.

Foto: NK Mladost Obrezina Facebook

Objava NK Mladost Obrezina slavi 90 godišnjicu: Očekuju vas memorijalne utakmice, svečana skupština i glazba uživo pojavila se prvi puta na V'Gradu.