Prijava

Vaša prijava

KUD Gradići ove godine organizira 9. Etno dječju likovnu koloniju na kojoj djeca stvaraju prava umjetnička djela

['etno likovna kolonija', 'kud gradići']

Kulturno umjetničko društvo Gradići i ove godine u sklopu Dana europske kulturne baštine koji se u Velikoj Gorici održavaju već 12. godinu za redom organizira 9. Etno dječja likovna kolonija u Društvenom domu u Gradićima. Sudionike očekuju nagrade, topli obrok, piće, druženje s profesionalnim slikarima, kulturni program i razna druga iznenađenja. 

“Mali slikari gdje ste? Našiljite bojice, pripremite kistove, tempere, pastele i sve čime vaša srca crtati požele!”, najavili su iz KUD-a Gradići ovogodišnje izdanje Etno dječje likovne kolonije.

Foto: KUD Gradići Facebook

Radionica će se održati od 12 do 17 sati u Društvenom domu Gradići. Djeci će u izradi kreativnih umjetničkih djela mentorstvom pomagati ljubazni članovi KUD-a Gradići te posebni gosti-slikari udruge ULIKUM Velika Gorica, akademski kipar Andrija Gašparuš i udruga SPARK.

Foto: KUD Gradići Facebook

Važno je napomenuti kako je sudjelovanje besplatno, a prijave se vrše na broj 098 781 881 do 5. rujna. 

Ovogodišnja tema Dana europske kulturne baštine pa tako i tema radionica je „Baština koja povezuje – kulturne rute i mreže!“, a njome se nastoje istaknuti zajedničke vrijednosti, povijest te kulturna baština koja trajno povezuje i umrežava pojedince i zajednice.

Foto: Kud Gradići Facebook

Objava KUD Gradići ove godine organizira 9. Etno dječju likovnu koloniju na kojoj djeca stvaraju prava umjetnička djela pojavila se prvi puta na V'Gradu.