Prijava

Vaša prijava

MNE KURILOVEC Humanitarni turnir za Ivana Šćepinu

['ivan šćepina', 'mne kurilovec']

U znak solidarnosti i podrške našem sugrađaninu Ivanu Šćepini, Malonogometna ekipa Kurilovec organizira humanitarni turnir s ciljem prikupljanja sredstava za njegovu rehabilitaciju. Turnir će se održati 15. rujna na SRC Udarnik na umjetnoj travi, a sve ekipe i pojedinci pozvani su da se pridruže ovom plemenitom događaju.

Turnir će se igrati u formatu 5+1, a kotizacija za sudjelovanje iznosi 100 eura po ekipi. Sva prikupljena sredstva bit će usmjerena za rehabilitaciju Ivana Šćepine, mladog sportaša koji je zadobio teške ozlijede prilikom nesretnog pada u lipnju.

Osim natjecateljskog dijela, za sve sudionike i gledatelje osigurana je i zabava uz glazbeni sastav Zakon šutnje.

Organizatori turnira pozivaju sve sportske entuzijaste, prijatelje i građane dobre volje da se uključe, bilo kroz sudjelovanje u turniru ili donacije. Ovo je prilika da pokažemo zajedništvo i pružimo podršku našem Ivanu na njegovom putu ka oporavku.

Za dodatne informacije i prijave, zainteresirani se mogu obratiti organizatoru turnira – Ninu na kontakt broj 099/5997112.

Vaše sudjelovanje i podrška mogu napraviti veliku razliku u Ivanovom životu. Pridružite se 15. rujna na SRC Udarnik i budite dio ove humanitarne priče.

Objava MNE KURILOVEC Humanitarni turnir za Ivana Šćepinu pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Popis učenika 1. i 5. razreda za školsku godinu 2024./2025.